Botoșănenii, așteptați să deguste peste 100 de tipuri de vin. „Poți bea și cu dușmanul” (FOTO)

Botoșănenii, așteptați să deguste peste 100 de tipuri de vin. „Poți bea și cu dușmanul” (FOTO)

Cel mai mare eveniment dedicat degustării de vinuri pregătit, până acum, în județul Botoșani, a debutat vineri. Vreme de trei zile, botoșănenii sunt așteptați, împreună cu cei dragi, la Casa de Cultură a Sindicatelor, pentru a face cunoștință cu peste 100 de arome de vin din întreaga țară și din Republica Moldova.

Manifestarea este organizată de SC Diasos Top Distrib SRL, în parteneriat cu Camera de Comerț, Industrie și Agricultură din Botoșani. Evenimentul este unul de amploare, în spațiul de peste 400 mp al holului de la Sindicate regăsindu-se, astăzi, reprezentanți a zece companii producătoare de vin de cea mai aleasă calitate.

„Mâine [n.r.: sâmbătă], va veni și cea de a unsprezecea producătoare de vinuri. În acest moment, sunt disponibile mai bine de 100 de tipuri de vin pe care publicul le poate degusta, le poate cumpăra direct. Chiar e ocazie de neratat. Am avut numeroși vizitatori care au plecat cu o dispoziție vizibil mai bună și nu de la vin li s-a tras. Am fost încântat să văd că, pe lângă aprecierea de care au parte cei care s-au străduit să producă un vin de calitate, evenimentul a adus la un loc și alte elemente, precum un cașcaval de la Five Continents sau produse de panificație de la Boromir. Băuturile de aici sunt pentru toate gusturile. Iar atmosfera este una de prietenie, poți bea și cu fratele, și cu dușmanul”, a explicat, în ton voios, Florin Huștiuc, organizator al evenimentului.

Printre companiile prezente, se numără Cotnari, Bucium, Zestrea, Cricova, Hamangia, Oprișor și alte societăți consacrate.

Manifestarea se încheie duminică. Atât intrarea, cât și degustarea sunt gratuite.

Imagini:















 

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Vine vacanța de 6 zile! Guvernul oferă o zi în plus pentru a face ”punte” între 1 Mai și Paști

astăzi, 13:40
13

Această decizie a fost luată având în vedere importanța religioasă și tradițională a Paștelui Ortodox, care cade în acest an pe 5 mai, aceeași săptămână cu una dint...

Botoșănean ridicat de acasă în cătușe și dus într-o celulă din Penitenciar!

astăzi, 12:33
176

În cursul zilei de vineri, polițiștii din Flămânzi au identificat un bărbat, din orașul Flămânzi, pe numele căruia era emis de către Judecătoria Botoșani un mandat de execu...

Lucian Trufin, PSD: „Voi continua dezvoltarea județului Botoșani prin experiența de 20 de ani în administrație publică, cu susținerea echipei PSD”

astăzi, 12:02
50

„Le mulțumesc botoșănenilor care au semnat pentru susținerea candidaturii mele la Președinția Consiliului Județean. În această campanie de strângere de semnături, am realiza...