Botoșănean implicat într-un accident produs de un șofer de doar 18 ani. O femeie din Botoșani a fost rănită!

Botoșănean implicat într-un accident produs de un șofer de doar 18 ani. O femeie din Botoșani a fost rănită!
Se afla într-o mașină care circula regulamentar, însă a fost rănită și a ajuns la spital, din cauza unui conducător auto în vârstă de 18 ani, care nu a respectat distanța regulamentară în mers. 

În cursul zilei de luni, în jurul orei 16.45, în timp ce conducea autoturismul pe Calea Bucovinei din municipiul C-lung Moldovenesc, un tânăr de 18 ani, din județul Buzău, nu a păstrat o distanță regulamentară în mers și a intrat în coliziune față-spate cu autoturismul oprit în fața sa și condus de un bărbat de 50 de ani, din județul Botoșani, pe care l-a proiectat în autoturismul din față, condus de o femeie de 37 de ani, din județul Vrancea.

În urma accidentului, a rezultat  rănirea unei femei de 48 de ani, din județul Botoșani, pasageră în autoturismul condus de bărbatul de 50 de ani, care a fost transportată cu ambulanța la spital, pentru acordarea de îngrijiri medicale, fără să necesite internarea.

Potrivit IPJ Suceava, cei trei conducători auto au fost testați cu aparatul etilotest, rezultatele fiind negative, după care, la spital, li s-au recoltat probe biologice în vederea stabilirii alcoolemiei. În cauză s-a întocmit dosar penal, ce va fi soluționat procedural.

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri

Cerbul de Aur: 71 de artişti din 21 de ţări s-au înscris în concursul de interpretare

Duminică, 7 Iulie 2019
616

Organizatorii, televiziunea publică, au închis sâmbătă sesiunea de înscrieri pentru Concursul internaţional de interpretare al Festivalului Cerbul de Aur – ediţia 2019....

„Spider-Man: Far From Home”, al doilea film cu cele mai mari încasări de Ziua Independenţei

Duminică, 7 Iulie 2019
464

Pe 4 iulie, filmul regizat de Jon Watts, al şaptelea al francizei, a generat încasări de 25,2 milioane de dolari, potrivit Variety. Sursa: News.roCiteste mai mult AICI

Un tată a înălţat o dronă pentru a-şi fotografia copiii aflaţi pe plajă. La scurt timp după aceea a avut parte de un moment de infarct: „A fost un moment de la Dumnezeu”

Sâmbătă, 6 Iulie 2019
3005

În apă se aflau, în acel moment, cinci persoane, printre care trei sunt copiii lui Dan Watson, operatorul dronei, potrivit unui articol publicat pe platforma MSN News.Pe aceeaşi plaj...