Beat și fără permis, s-a răsturnat cu mașina. Alături de el se aflau și frații mai mici!

Beat și fără permis, s-a răsturnat cu mașina. Alături de el se aflau și frații mai mici!

Grav accident rutier petrecut, duminică la amiază, pe raza comunei Cristești! Un tânăr în vârstă de 21 de ani, din comuna Mihai Eminescu, a urcat la volan, deși nu deține permis de conducere. 

Ca și cum asta nu era de ajuns, tânărul a băut bine, apoi și-a luat în mașină și trei frați mai mici, de 8 și, respectiv, 6 ani. Din cauza vitezei pe un drum acoperit cu piatră, precum și a faptului că se afla sub influența băuturilor alcoolice, tânărul a scăpat controlul asupra volanului, astfel că mașina s-a dat peste cap pe drumul care face legătura între Shit Orășeni și Criștești, oprindu-se pe câmp. 

La fața locului au ajuns echipaje de la Serviciul Județean de Ambulanță și de la Poliție. Din fericire, cei doi copii sunt teferi, însă fratele lor a fost preluat de cadrele medicale și transportat la spital în stare gravă. 

"În urma accidentului a rezultat rănirea conducătorului auto, care a fost transportat la o unitate medicală pentru acordarea îngrijirilor de specialitate. Din cauza rănilor suferite acesta nu a putut fi testat alcoolscopic. Cu ocazia verificărilor efectuate de poliţişti a rezultat faptul că tânărul nu deţine permis de conducere pentru nicio categorie de vehicule", a precizat inspector de poliție Maria Capr, purtător de cuvânt în cadrul IPJ Botoșani.

În cauză a fost întocmit un dosar penal sub aspectul comiterii infracţiunilor de vătămare corporală din culpă, conducere fără permis şi conducere sub influenţa alcoolului.
 
 

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Povestea lui Felix, un motan jucăuș și iubitor, și a pompierilor eroi care l-au salvat!

Sâmbătă, 18 Mai 2024
113

Când nu mai sperau să îl găsească în viață, pașii i-au condus spre fântâna vecinilor. Un mieunat stins era de fapt un strigăt de ajutor... Și cum fântâ...

Matematica are viitor! Elevi excepționali premiați la Concursul „Dimitrie Pompeiu” de la Botoșani (Foto, Video)

Sâmbătă, 18 Mai 2024
462

Competiția, care se adresează elevilor din clasele III-XI, s-a desfășurat sâmbătă, la Școala Gimnazială Nr. 17 din Botoșani.Președintele concursului este, la fel ca în anii t...

Sunați la 112 dacă ați văzut-o pe Petronela-Anca Drăguț, are 17 ani și a dispărut de acasă!

Sâmbătă, 18 Mai 2024
177

Polițiștii botoșăneni efectuează verificări pentru localizarea unei tinere, de 17 de ani, din satul Călugăreni Noi, comuna Ungureni, care a părăsit domiciliul la data de 18 mai a.c.,  i...