Beat, le-a spus polițiștilor că nu își amintește să se fi izbit în vreo mașină!

S-a izbit într-o mașină, dar și-a continuat liniștit drumul. Când a fost oprit de către oamenii legii, botoșăneanul în vârstă de 22 de ani a spus că nu are habar de vreo tamponare. Polițiștii au constatat, de asemenea, că șoferul se afla și sub influența băuturilor alcoolice.

În noaptea de duminică spre luni, la ora 03.05, o patrulă din cadrul Secției 8 Poliție Rurală Adâncata a oprit pentru control pe DC 54, din comuna Zvoriștea, autoturismul înmatriculat în străinătate, condus de un tânăr de 22 de ani, din județul Botoșani, întrucât anterior acesta intrase în coliziune cu un autoturism parcat în afara părții carosabile. 

Cu ocazia audierilor, tânărul a declarat faptul că nu are cunoștință despre tamponare. 

Întrucât emana halenă alcoolică, conducătorul auto a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind de 0,58 mg/l alcool pur în aerul expirat, după care, la spital, i s-au recoltat probe biologice în vederea stabilirii alcoolemiei.

Potrivit IPJ Suceava, în cauză s-a întocmit dosar penal sub aspectul comiterii infracțiunii de „conducerea unui vehicul sub influența alcoolului sau a altor substanțe”, ce va fi soluționat procedural.
 

 

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Botoșăneanul care se dădea polițist număra ”mita” la vedere și îi garanta proxenetului: ”Procurorul îi șmecher! Clasare!”

astăzi, 18:00
179

Falsul polițist din Botoșani a pretins 23.000 de euro de la un proxenet ca să-i pună o vorbă bună la un așa-zis ”procuror” care ar fi instrumentat dosarul în care era acuzat d...

Campionat național cu 16 medalii obținute de sportivii din Botoșani!

astăzi, 16:43
143

În perioada 19-20 aprilie 2024, sportivii legitimați la secția de Taekwondo WT a Clubului Sportiv Botoșani, precum și cei ai Asociației Brilliant Taekwondo Sporting Club, au participat, &ic...

Au plecat la Dorohoi, iar în urma lor a urmat dezastrul: Blocul evacuat, bunuri distruse, mii de lei topiți!

astăzi, 15:49
1142

Printr-un apel la 112, pompierii au fost anunțați că iese fum de pe geamurile unui apartament. Se pare că proprietarii au plecat până în municipiul Dorohoi, județul Botoșani, iar &i...