Bărbat cercetat de polițiști, după ce a condus beat și a produs un accident rutier

Bărbat cercetat de polițiști, după ce a condus beat și a produs un accident rutier

Vineri, polițiștii din cadrul Poliției Municipiului Botoșani au fost sesizați prin apel 112, cu privire la faptul că pe Calea Națională, din municipiul Botoșani s-a produs un accident rutier soldat cu pagube materiale.

Potrivit echipajului de poliție direcționat la fața locului, accidentul a fost produs de un bărbat, în vârstă de 46 de ani.

Acesta se deplasa cu autoturismul pe Calea Națională nr. 30, din municipiul Botoșani, iar în timpul schimbării direcției de mers, a intrat în coliziune cu un alt autoturism, condus de un tânăr, de 24 de ani, care se deplasa din sens opus.

În  urma impactului au rezultat doar pagube materiale.

„În urma testării cu aparatul etilotest, valoarea rezultată, în cazul bărbatului de 46 de ani, a fost de 0,47 mg/l alcool pur în aerul expirat”, a declarat Delia Nenișcu, purtător de cuvânt în cadrul Inspectoratului de Poliție Județean (IPJ) din Botoșani.

Polițiștii continuă cercetările sub aspectul comiterii infracțiunii de conducere sub influența alcoolului.

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Bianca Ciaicofschi

Târgul Liceelor la Botoșani, dedicat elevilor de clasa a VIII-a. Președinte CJE: „Totdeauna să vă urmați pasiunea și să credeți în voi” (foto, video)

Vineri, 17 Mai 2024
1112

Vineri a debutat ediția 2024 a Târgului Liceelor la Botoșani și Dorohoi. Evenimentul s-a desfășurat în două locații în același timp: în Sala de Sport a Colegiului Tehni...

Bursa locurilor de muncă la Botoșani, sute de șomeri au fost prezenți! Director AJOFM: „Sperăm să aveți un statut schimbat pe piața muncii!” (foto, video)

Vineri, 17 Mai 2024
569

Vineri dimineață, la Sala Polivalentă „Elisabeta Lipă” din municipiul Botoșani s-a desfășurat Bursa Locurilor de Muncă.Evenimentul este organizat de Agenția Județeană pentru...

Unul dintre microbuzele școlare electrice destinate elevilor din mediul rural a fost prezentat, marți, la Botoșani! (foto, video)

Marţi, 14 Mai 2024
913

Marți dimineață, în Piața Revoluției din municipiul Botoșani a fost făcută prezentarea unuia dintre microbuzele școlare electrice care vor ajunge în comunele din județul Botoșan...