Azi-noapte: Accident soldat cu o victimă în zona industrială a municipiului Botoșani

Azi-noapte: Accident soldat cu o victimă în zona industrială a municipiului Botoșani

Un bărbat în vârstă de 34 de ani a ajuns la spital, după ce a fost victima unui accident implicând două autoturisme, produs în noaptea de vineri spre sâmbătă, în apropiere de Serviciul Rutier din municipiul Botoșani.

Accidentul a avut loc în intersecția dintre strada Pacea și strada Manolești Deal. Un bărbat în vârstă de 63 de ani, aflat la volanul unui Volkswagen Passat, circula dinspre Stâncești, însă a pătruns în intersecție fără a acorda prioritate, încălcând semnificația semnului „STOP”, iar un autoturism de același tip, condus de către un bărbat din vârstă de 34 de ani, a intrat în coliziune cu mașina celui dintâi. În urma impactului, tânărul șofer a fost rănit, iar ambele autoturisme grav avariate, cel al autorului accidentului fiind rotit la 180 de grade față de direcția inițială.

Bărbatul de 34 de ani a solicitat ajutor, prin apel la 112, efectuat în jurul orei 23:30, la fața locului fiind direcționate două echipaje de poliție și un echipaj al Serviciului Județean de Ambulanță.

Conducătorii auto au fost testați cu aparatul etilotest, rezultatele fiind negative în ambele cazuri.

Victima a fost transportată la Unitatea de Primiri Urgențe a Spitalului Județean, prezentând multiple contuzii și traumatisme la nivel cervical și cranian.

Poliția a deschis un dosar penal sub aspectul comiterii infracțiunii de vătămare corporală din culpă, pe numele bărbatului de 63 de ani.