Autoturism distrus complet, după ce a luat foc în mers pe drumul Botoşani- Săveni! FOTO, VIDEO
INCENDIU!

Mai supărat de pierderea bunurilor din maşină decât de distrugerea ei într-un incendiu s-a arătat duminică după-amiază un tânăr care s-a salvat la timp din autoturismul care a luat foc în mers.

Autoturism distrus complet, după ce a luat foc în mers pe drumul Botoşani- Săveni! FOTO, VIDEO

   FOTO: Ştiri.Botoşani.Ro

Un tânăr circula duminică după-amiază pe drumul naţional 29, ce face legătura dintre Botoşani şi Săveni. Era singur în autoturismul Alfa Romeo, vechi de aproximativ 17 ani, când, ajuns în sectorul cuprins între Staţiunea Popăuţi şi Unţeni, şi-a dat seama că de sub capotă iese fum.

În scurt timp, bordul a fost cuprins de flăcări, focul s-a extins la tot autoturismul, şoferul reuşind doar să iasă din maşină şi să scoată o pătură. A sunat la 112, pompierii intervenind imediat, dar totuşi prea târziu: din autoturism a rămas doar scheletul metalic.

"Mai mult a costat plinul de benzină şi cumpărăturile decât maşina", spunea proprietarul autoturismului.

Potrivit pompierilor, incendiul s-a produs din cauza unui scurtcircuit, scânteia provocată cuprinzând imediat conducta de alimentare cu combustibil.












 

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Incendiu în balconul unui apartament din Botoșani, proprietara a suferit un atac de panică! (Foto)

astăzi, 11:32
4

Deși era acasă, proprietara nu  și-a dat seama ca ard lucrurile din balcon. Un vecin a observat ca iese fum și a sunat la 112 după ajutor.La caz s-au deplasat pompierii din cadrul Detaș...

Părintele Vasile Gavrilă : „Mielul de Paşti nu face parte nici din rânduiala bisericească, nici din pregătirea duhovnicească de Paşti”

astăzi, 10:21
68

De Sfintele Pasti exista obiceiul sa se sacrifice miei. Pastile este o sarbatoare pe care o intalnim atat la evrei, cat si la crestini. Pentru evrei Pastile semnifica trecerea din robia egipteana la l...

Calendar ortodox: În a doua zi de Paște sărbătorim Învierea Domnului și îl cinstim pe Sfântul și dreptul Iov

astăzi, 09:31
47

Sfântul și dreptul Iov, sărbătorit în acest an în a doua zi de Paște, a trăit în Avsitida, între Arabia și Idumeea. Tatăl său era Zaret, iar mama lui era Vosora....