Autoturism cuprins de flacari, la Dorohoi - FOTO
INCENDIU!

Pompierii dorohoieni au fost solicitaţi miercuri pentru a interveni pe strada 1 Decembrie din municipiul Dorohoi, acolo unde un autoturism a luat foc.

Autoturism cuprins de flacari, la Dorohoi - FOTO

Apelul a fost făcut de un cetățean care trecea prin zonă, care a menționat faptul că în curtea fostului restaurant Cabana Brazi iese fum dintr-un autoturism. La locul indicat s-a deplasat o autospecială cu apă şi spumă din cadrul Detaşamentului de Pompieri Dorohoi și un Autoturism de Primă Intervenție și Comandă.

Pompierii sosiți la locul indicat au stins focul în cel mai scrut timp. Potrivit vecinilor din zonă, autoturismul se află parcat în acel loc de foarte mult timp.

„Detașamentul de Pompieri Dorohoi a fost sesizat prin numărul de urgență 112, pentru stingerea unui incendiu ce se manifesta la un autoturism amplasat în curtea Cabanei Brazi. Incendiul a fost lichidat în scurt timp, iar cauza izbucnirii acestuia este în curs de stabilire”, a declarat pentrun Dorohoi News, maior Petrică Ciobănașu, locțiitor comandant Detașamentul de Pompieri Dorohoi.





 

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

La un pas de dezastru din cauza unei candele! Recomandările pompierilor botoșăneni (Foto)

Sâmbătă, 27 Aprilie 2024
329

Nu lăsați candelele aprinse lângă perdele, haine sau alte obiecte care pot lua foc uşor.Sâmbătă seara, într-o casă din localitatea Zăicești s-a produs un incendiu. Vecin...

Botoșăneanul care se dădea polițist număra ”mita” la vedere și îi garanta proxenetului: ”Procurorul îi șmecher! Clasare!”

Sâmbătă, 27 Aprilie 2024
347

Falsul polițist din Botoșani a pretins 23.000 de euro de la un proxenet ca să-i pună o vorbă bună la un așa-zis ”procuror” care ar fi instrumentat dosarul în care era acuzat d...

Campionat național cu 16 medalii obținute de sportivii din Botoșani!

Sâmbătă, 27 Aprilie 2024
211

În perioada 19-20 aprilie 2024, sportivii legitimați la secția de Taekwondo WT a Clubului Sportiv Botoșani, precum și cei ai Asociației Brilliant Taekwondo Sporting Club, au participat, &ic...