Autospecială ISU lovită de mașină în timpul unei misiuni. Un tânăr a fost rănit

Autospecială ISU lovită de mașină în timpul unei misiuni. Un tânăr a fost rănit

Un accident rutier a avut loc, miercuri seară, pe strada Iasomiei din orașul Darabani. Un Land Rover și o autospecială a Inspectoratului pentru Situații de Urgență au intrat în coliziune, iar un tânăr a fost rănit. Echipajul de pompieri se aflau în misiune.

Conform echipajului de poliție direcționat spre locul accidentului, autoturismul, cu volan pe dreapta, era condus de către un tânăr de 28 de ani, din localitate. Acesta nu a efectuat corespunzător o curbă periculoasă la dreapta, astfel că a intrat în coliziune cu o autospeciala Ministerului de Interne, care avea în funcțiune semnalele luminoase și acustice.

În urma impactului, un tânăr de 22 de ani, pasager pe locul stânga-față al autoturismului, a fost rănit.

„Ambii conducători auto au fost testați cu aparatul alcooltest rezultatele fiind negative. În cauză s-a întocmit dosar penal sub aspectul comiterii infracțiunii de vătămare corporală din culpă, cercetările fiind continuate pentru stabilirea cu exactitate a tuturor împrejurărilor în care s-a produs evenimentul”, a declarat Delia Nenișcu, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliție Județean.

(fotografie din arhivă)

 

Spune-ne opinia ta