Atelier de reparații distrus total într-un incendiu (fotogalerie)

Atelier de reparații distrus total într-un incendiu (fotogalerie)

Pompierii au fost solicitați, sâmbătă dimineață, să intervină pentru stingerea unui incendiu izbucnit într-o gospodărie din localitatea Drăgușeni, informează purtătorul de cuvânt al Inspectoratului Județean pentru Situații de Urgență (IJSU) din Botoșani, Dorina Lupu.

Potrivit sursei citate, o clădire folosită ca atelier de reparații a luat foc și exista pericolul ca flăcările să se extindă la alte construcții din gospodărie.

„În interior existau și șase litri de benzină, ceea ce a favorizat propagarea flăcărilor la întreaga clădire. În momentul producerii evenimentului, proprietarii erau acasă. Aceștia au încercat să stingă incendiul, dar nu au reușit. La fața locului au ajuns, în cel mai scurt timp, două echipaje din cadrul Stației de Pompieri Săveni, cu o ambulanță SMURD și o autospecială de stingere cu apă și spumă, dar și voluntarii din comună. Aceștia au acționat rapid pentru a localiza incendiul, reușind să protejeze casa, o altă anexă, două tone de lemne de foc și două tone de pelete”, a relatat Lupu.

Au ars atelierul și bunurile din interior, inclusiv diferite unelte electrice. Cauza probabilă de producere a incendiului a fost scurtcircuitul, conform reprezentantei IJSU Botoșani.



 

 

Spune-ne opinia ta