Aproximativ 20 de șoferi au ieșit în fața Primăriei și a Palatului Administrativ în semn de protest față de prețul carburanților (video)

Aproximativ 20 de șoferi au ieșit în fața Primăriei și a Palatului Administrativ în semn de protest față de prețul carburanților (video)

Joi după-amiază, în jurul orei 17:00, aproximativ 20 de șoferi s-au adunat în fața Primăriei și a Palatului Administrativ, din municipiul Botoșani, pentru a protesta față de prețul carburanților.

Pichetarea a fost notificată la Primăria municipiului Botoșani, pe listă fiind înscriși în jur de 40 – 50 de șoferi, însă la locul evenimentului s-au prezentat doar 20.

„Ne adunăm pe strada Cuza Vodă la intersecția cu Piața Revoluției, pentru a transmite guvernanților și politicienilor mesajul răspicat al tuturor românilor care au protestat zilele acestea la pompe împotriva prețurilor aberante”, este mesajul șoferilor botoșăneni.







 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Bianca Ciaicofschi

Noul șef al Poliției Locale este oficial membru ATOP Botoșani! (foto, video)

Joi, 25 Aprilie 2024
655

Lucian Deleanu este noul director executiv al Poliției Locale, funcție pe care o exercită cu caracter temporar până când postul va fi scos la concurs. Acesta ocupa funcția de șef Ser...

Circ politic în ședința de CL la Botoșani, Cosmin Andrei deranjat de limbajul unui consilier. „Mai vociferează colegii mei din partea dreaptă...” (video)

Joi, 25 Aprilie 2024
1014

Joi, 25 aprilie, a avut loc ședința ordinară a Consiliului Local a Primăriei municipiului Botoșani. Lupta electorală care bate la ușă i-a făcut pe aleșii locali să se trezească din scaune ...

Premieră în CL: Președinte de ședință numit fără scandal! (foto, video)

Joi, 25 Aprilie 2024
454

În ședința ordinară a Consiliului Local din cursul zilei de joi, 25 aprilie, pe ordinea de zi s-a aflat și proiectul ce vizează alegerea unui nou președinte de ședință pentru următoare...