ACUM, în județ: Locuință cuprinsă de flăcări, după ce un bărbat i-a dat foc iubitei, apoi s-a autoincendiat (foto)

ACUM, în județ: Locuință cuprinsă de flăcări, după ce un bărbat i-a dat foc iubitei, apoi s-a autoincendiat (foto)

Caz înfiorător în județul Botoșani. Un bărbat în vârstă de 50 de ani i-a dat foc iubitei sale, în urma unui conflict cu aceasta, apoi a recurs la același gest față de propria persoană, incendiind, în același timp, casa în care cei doi locuiau împreună. S-a întâmplat miercuri seară, în jurul orei 18:00, în localitatea Chitcovata din comuna Vorona.

Din primele informații, într-un acces de furie, antrenat de presupuse motive de gelozie, de intenția femeii de a-l părăsi, dar și de alcool, bărbatul a luat-o pe iubita sa la bătaie, apoi a stropit-o cu benzină și i-a dat foc. Femeia, de 43 de ani, a reușit să iasă din locuință, însă agresorul a rămas în interior, unde și-a incendiat bunurile și propria persoană. Ulterior, a părăsit și acesta imobilul.

În urma unui apel la 112 efectuat de către victimă, la fața locului au fost direcționate mai întâi un echipaj de Terapie Intensivă Mobilă al SMURD, femeia precizând că are arsuri la nivelul feței și al spatelui, apoi echipaje de pompieri ai Garnizoanei de Intervenții din Botoșani, cu două autospeciale cu apă și spumă. Victimele au fost preluate, ulterior, cu două ambulanțe, și transportate spre Unitatea de Primiri Urgențe a Spitalului Județean.

Update:

La fața locului s-a deplasat o echipă operativă din cadrul Serviciului de Investigții Criminale, pentru cercetarea și stabilirea tuturor împrejurărilor în care s-a produs evenimentul.  

„Cele două persoane nu sunt cunoscute cu istoric din punctul de vedere al stărilor conflictuale sau altor situații de violență în familie”, spun reprezentanții Inspectoratului de Poliție Județean Botoșani.