Accident rutier frontal. O persoană a murit și alte trei au fost rănite, inclusiv un copil

Accident rutier frontal. O persoană a murit și alte trei au fost rănite, inclusiv un copil

Patru persoane au fost rănite în timpul unui accident rutier petrecut, vineri, pe drumul național 29D Botoșani-Trușești, în intersecție cu tronsonul de legătură cu localitatea Ionășeni. Un bărbat a murit la spital.

Potrivit echipajului de poliție direcționat la fața locului, un conducător auto de 35 de ani, din Bacău, aflat la volanul unei autoutilitare, a lovit frontal un autoturism Volvo, condus de către un cetățean din Republica Moldova, în vârstă de 38 de ani, care se deplasa din sensul opus. Șoferii au rămas încarcerați în urma impactului. În autoturism se aflau inclusiv soția și copilul de 12 ani ai moldoveanului.

„Patru persoane au fost transportate la spital. Doar conducătorul auto de 38 de ani a fost testat alcoolscopic, rezultatul fiind negativ. Celălalt conducător auto nu a putut fi testat din cauza leziunilor”, a declarat Delia Nenişcu, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliție Județean.

Ajuns la Unitatea de Primiri Urgențe, bărbatul din Bacău, aflat în comă, a fost supus manevrelor de resuscitare, însă leziunile s-au dovedit a fi incompatibile cu viața.

 

Spune-ne opinia ta