Accident grav: Mașina făcută praf, două persoane la spital!

Accident grav: Mașina făcută praf, două persoane la spital!

   Foto: RADAR BOTOSANI OFICIAL (Control trafic)

Două persoane, soț și soție, au ajuns la spital în urma unui accident produs, duminică seara, în zona Baisa. Din primele informații, autoturismul Toyota, care circula dinspre Suceava către Botoșani a ieșit de pe șosea și s-a izbit într-un cap de pod, apoi s-a răsturnat. 

Mașina este distrusă, însă cei doi - conducătorul auto și soția sa - au scăpat cu viață, ei fiind transportați la spital pentru îngrijiri medicale.

La fața locului s-au deplasat echipaje de la Ambulanță, Poliție și Pompieri. 

Poliția a demarat cercetări pentru a stabili condițiile în care s-a produs accidentul și de ce șoferul în vârstă de 70 de ani a părăsit carosabilul. 

Amintim că în acest weekend un alt botoșănean a fost implicat într-un cumplit accident în urma căruia trei persoane au fost rănite (detalii aici). Evenimentul rutier s-a petrecut vineri după-amiază, pe DE 583 Iaşi – Tîrgu Frumos, pe raza comunei Războieni. Șoferul unui autoturism Dacia Solenza, înmatriculat în Botoșani, a pătruns pe contrasens şi a intrat în coliziune frontală cu un alt autoturism Ford Tranzit. Se pare că un autoturism din față a frânat brusc, fapt care l-a determinat pe șoferul din Botoșani să tragă de volan și să intre pe contrasens. 

În ambele accidente, în cel de la Baisa și în cel de la Războieni, mașinile au fost făcute zob, însă atât conducătorii auto, cât și pasagerii aflați în mașinile implicate, au scăpat cu viață. 

 

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

”Românii au talent” 2024: Cine sunt botoșănenii care au ajuns în semifinala competiției!

astăzi, 17:57
328

Miruna Iustina Gireadă, Daniel Ciobbanu și Emanuel Barica sunt botoșănenii care au ajuns în sezonul 14 pe scena ”Românii au talent”, acestora adăugându-li-se și Nic...

Benzar, reacție dură după ce Comisia de Recurs i-a redus suspendarea lui Hakim. ”Trebuia să mă omoare? Poate sunt interese!”

astăzi, 16:28
127

Comisia de Recurs a redus pedeapsa de 6 etape primită inițial de Hakim Abdallah la doar două, informație dezvăluită de Fanatik. Atacantul l-a accidentat grav la cap pe Romario Benzar în Bo...

Botoșănean de 20 de ani scos în cătușe din mașină!

astăzi, 14:36
395

În cursul zilei de vineri, polițiștii din Vlăsinești au emis ordonanță de reținere pentru 24 de ore pe numele unui tânăr de 20 de ani, din comuna Dângeni.Botoșăneanul e...