Accident grav. Carambol soldat cu trei victime, printre care un copil de opt ani

Accident grav. Carambol soldat cu trei victime, printre care un copil de opt ani

Un accident rutier soldat cu trei victime și trei autoturisme avariate s-a petrecut, miercuri, pe drumul județean 207C, pe raza comunei Roma.

Evenimentul a avut loc în jurul orei 10:30. Potrivit polițiștilor direcționați la fața locului, un conducător auto de 25 de ani, aflat la volanul unui autoturism, se deplasa dinspre Botoșani înspre Nicșeni, dar nu a păstrat o distanță suficientă față de o mașină care rula în fața sa, care se oprise pentru a evita un obstacol, intrând în coliziune cu aceasta. Autoturismul din urmă, condus de un șofer de 39 de ani, a fost proiectat într-un alt autovehicul.

În urma impactul au rezultat trei victime, de 71, de 40 de ani, respectiv un copil de opt ani. Răniții au fost preluați de ambulanțe și transportați spre spital.

„Niciunul dintre conducătorii auto nu se afla sub influența băuturilor alcoolice. În cauză, se continuă cercetările pentru savârșirea infracțiunii de vătămare corporală din culpă”, a declarat Delia Nenișcu, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliție Județean din Botoșani.

(fotografie generică)

 

Spune-ne opinia ta