Accident cu trei mașini în zona industrială

Accident cu trei mașini în zona industrială

Un accident rutier, în care au fost implicate trei autoturisme, a avut loc în cursul zilei de miercuri, în zona Industrială, din municipiul Botoșani.

Un șofer, în vârstă de 46 de ani, din Botoșani, care se îndrepta spre Cămătărești Deal, a observat în ultima clipă un pieton, pe care a încercat să îl evite.

Autoturismul condus de șoferul de 46 de ani a intrat în scuar și apoi a lovit două autovehicule, care circulau din sens opus, în mod regulamentar.

„Conducătorului auto, care a provocat evenimentul rutier, i s-a reținut permisul de conducere și a fost sancționat contravențional cu amendă în cuantum de 870 de lei”, a declarat Delia Nenișcu, purtător de cuvânt al Inspectoratului de Poliție Județean (IPJ) din Botoșani.



 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Bianca Ciaicofschi

Cristina Lăcătușu, candidatul Alianței Dreapta Unită pentru CJ Botoșani. „Noi avem o problemă...” (video)

Miercuri, 17 Aprilie 2024
660

Cristina Lăcătușu, membră și președinta formațiunii politice Uniunea Salvați România (USR) – Filiala Botoșani la nivel de județ, care face parte din Alianța Dreapta Unită, și-...

Femeia care își asumă competiția cu actualul și fostul primar al Botoșaniului. „Poziția de consilier local este una nașpa tare” (foto, video)

Miercuri, 17 Aprilie 2024
1060

Raluca Curelariu, consilier local din partea partidului Uniunea Salvați România (USR) – Filiala Botoșani care face parte din Alianța Dreapta Unită, și-a anunțat oficial candidatura p...

Sute de detectoare de monoxid de carbon și fum vor fi instalate în gospodăriile din Botoșani! (foto, video)

Miercuri, 17 Aprilie 2024
629

500 de detectoare de monoxid de carbon și fum vor fi instalate, gratuit, în locuințele unor familii nevoiașe din județul Botoșani, în cadrul campaniei de informare preventivă și de ...