Accident cu trei mașini în zona industrială

Accident cu trei mașini în zona industrială

Un accident rutier, în care au fost implicate trei autoturisme, a avut loc în cursul zilei de miercuri, în zona Industrială, din municipiul Botoșani.

Un șofer, în vârstă de 46 de ani, din Botoșani, care se îndrepta spre Cămătărești Deal, a observat în ultima clipă un pieton, pe care a încercat să îl evite.

Autoturismul condus de șoferul de 46 de ani a intrat în scuar și apoi a lovit două autovehicule, care circulau din sens opus, în mod regulamentar.

„Conducătorului auto, care a provocat evenimentul rutier, i s-a reținut permisul de conducere și a fost sancționat contravențional cu amendă în cuantum de 870 de lei”, a declarat Delia Nenișcu, purtător de cuvânt al Inspectoratului de Poliție Județean (IPJ) din Botoșani. 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Bianca Ciaicofschi

Intervenție chirurgicală ortopedică în premieră la Spitalul Județean din Suceava

Vineri, 20 Mai 2022
342

O echipă de medici ai secției de Ortopedie a efectuat, joi, o intervenție de reconstrucție acetabulară a hemibazinului stâng folosind alogrefe osoase structurale și morcelate, provenite de...

Reacția unui tânăr medic ajuns la Botoșani: „Surprinzător pentru mine. Pacienții vin deja în stadiul complicațiilor cronice” (video)

Vineri, 20 Mai 2022
944

Simona Sava este unul dintre tinerii medici specialiști, care au ocupat un post prin concurs la Spitalul Județean „Mavromati”, din Botoșani. Aceasta profesează la Botoșani d...

Iulian Rotariu se menține pe primele locuri la ultramaratonul The Track Namibia

Vineri, 20 Mai 2022
151

Iulian Rotariu se menține pe locul 2 și după a doua cursă din cele nouă ale ultramaratonului The Track Namibia. A terminat cei 70 de kilometri în 7 ore și 33 de minute, cu nouă minute mai...