A scăpat ca prin minune, după un accident la beție!

A apăsat prea tare pe pedala de accelerație, a pierdut controlul asupra direcţiei de mers și s-a izbit într-un scuar şi un indicator rutier, apoi s-a răsturnat pe partea carosabilă, oprindu-se în două vehicule parcate regulamentar.
 

A scăpat ca prin minune, după un accident la beție!
Un tânăr de 21 de ani, din municipiul Dorohoi, care conducea duminică un autoturism pe Bulevardul Victoriei din aceeaşi localitate, pe fondul neadaptării vitezei la condiţiile de drum, a pierdut controlul asupra direcţiei de mers, a intrat în coliziune cu un scuar şi un indicator rutier, ulterior răsturnându-se pe partea carosabilă şi oprindu-se în două vehicule parcate regulamentar.
 
În urma impactului au rezultat doar pagube materiale, fără victime omeneşti. Conducătorul auto a fost testat alcoolscopic, rezultatul fiind de 0,25 mg/l alcool pur în aerul expirat.
 
De asemenea, cu ocazia verificărilor s-a constatat că tânărul nu are asupra sa actele de identitate, iar inspecţia tehnică periodică a vehiculului este expirată din luna februarie 2019.

Potrivit IPJ Botoșani, s-a dispus sancţionarea contravenţională a tânărului cu amendă în cuantum de 1.305 lei şi reţinerea certificatului şi plăcuţelor de înmatriculare, precum şi suspendarea exercitării dreptului de a conduce pentru 90 de zile.

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Incendiu violent într-o gospodărie din Botoșani, proprietarul a sunat imediat la 112!

astăzi, 12:12
1

Incendiul violent a izbucnit, în urmă cu puțin timp, într-o gospodărie din localitatea Poiana. Îngrijorat că flăcările ar putea să ajungă la casă și celelalte contrucții, ...

Lucian Trufin își prezintă soluțiile pentru Sănătate (Video)

astăzi, 11:24
25

Candidatul PSD pentru Consiliul Județean: „Vom  construi 3 spitale noi în județ”„Am promis că nu mă voi angaja în dispute politice ca alți candidați și c...

FC Botoșani - CS Mioveni, astăzi de la ora 20:00

astăzi, 11:12
87

FC Botoșani întâlnește formația CS Mioveni în barajul de menținere/promovare în Superligă.Verifică aici cotele Superbet pentru meciurile din SuperLiga!FC Botoș...