A plătit 2.000 de lei după ce a refuzat să achite taxa pentru toaletă într-o autogară din Botoșani!

Un botoșănean a fost amendat de jandarmi cu 2.000 de lei, după ce a sesizat prin apel 112 o situație de ”urgență" în incinta unei autogări din municipiul Botoșani.

A plătit 2.000 de lei după ce a refuzat să achite taxa pentru toaletă într-o autogară din Botoșani!

Deoarece apelantul reclama producerea unei stări conflictuale, operatorul 112 a direcționat un echipaj de jandarmerie în vederea aplanării acesteia și luării măsurilor legale.

Jandarmii s-au deplasat în scurt timp, însă au constatat că la autogară nu sunt probleme de genul celor sesizate, iar personalul de serviciu nu are cunoștință despre nicio faptă de tulburare a ordinii și liniștii publice.

În urma verificărilor efectuate, apelantul a fost depistat în sala de așteptare și a declarat că a apelat numărul unic de urgență din cauză că i s-a cerut o taxă pentru a folosi toaleta, ceea ce l-a nemulțumit.

Alertarea falsă a agențiilor specializate de intervenție constituie contravenție și se sancționează cu amendă de la 2000 de lei la 4000 de lei sau cu prestarea de la 200 de ore la 400 de ore de activități în folosul comunității.

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Klaus Iohannis se pensionează din postul de profesor pe care l-a avut rezervat timp de peste 20 de ani!

astăzi, 13:14
28

Catedra de profesor de Fizică a președintelui Klaus Iohannis de la Colegiul Național „Samuel von Brukenthal” din Sibiu a devenit vacantă și poate fi ocupată de un titular, scrie Ora ...

Ucrainean căutat de INTERPOL din 2019, depistat de polițiștii de frontieră din Botoșani!

astăzi, 12:22
33

Poliţiştii de frontieră din Punctul de Trecere a Frontierei Racovăț au depistat şi reţinut un bărbat cu cetăţenie R. Ucraina, căutat internațional pentru săvârşirea infracțiunilor...

Deputat Alexandra Huțu, PSD: Masă sănătoasă pentru încă 1.503 elevi din Botoșani

astăzi, 12:11
49

Guvernul condus de președintele PSD, Marcel Ciolacu, a decis extinderea numărului de școli din județul Botoșani care vor asigura zilnic copiilor câte o masă. Astfel va crește numărul șc...