A crezut că mașina e o jucărie: Isprava unui tânăr de 19 ani, din Havârna!

Beat și fără permis, a urcat la volan și a pornit la plimbare prin sat. Aventura nu a durat prea mult, pentru că tânărul de 19 ani a fost trezit la realitate imediat ce mașina pe care o conducea s-a oprit într-un gard.

A crezut că mașina e o jucărie: Isprava unui tânăr de 19 ani, din Havârna!

   foto: arhivă

Un tânăr de 19 ani, din comuna Havârna, se deplasa miercuri cu mașina pe drumul judeţean DJ 293, pe raza localităţii Mileanca, La un moment dat, șoferul a pierdut controlul asupra direcţiei de deplasare, împrejurare în care a intrat în coliziune cu gardul unui imobil.
 
Echipajul de poliţie ajuns la locul producerii evenimentului a constatat că tânărul emana halenă alcoolică, procedându-se la testarea alcoolscopică a acestuia. Valoarea rezultată a fost de 0,43 mg/l alcool pur în aerul expirat, ulterior el fiind condus pentru recoltare de probe biologice de sânge în vederea stabilirii alcoolemiei.
 
Totodată, în urma verificărilor efectuate a rezultat faptul că acesta nu deţine permis de conducere pentru nicio categorie de vehicule. În cauză se efectuează cercetări sub aspectul comiterii infracţiunilor de conducere fără permis şi conducere sub influenţa alcoolului, în vederea luării măsurilor legale.

 

Spune-ne opinia ta