A condus pe contrasens după ce s-a urcat băut la volan, iar mai apoi a dat maşina unui amic beat şi fără permis!

Inconştienţa a doi tineri putea duce la o tragedie pe o arteră intens circulată din municipiul Botoşani.

 

A condus pe contrasens după ce s-a urcat băut la volan, iar mai apoi a dat maşina unui amic beat şi fără permis!

La data de 24 decembrie, în jurul orei 03.30, poliţiştii rutieri au fost sesizaţi prin SNUAU 112 cu privire la faptul că pe Bulevardul George Enescu din municipiul Botoşani, un conducător auto se deplasează cu un autoturism pe contrasens.

În urma verificărilor efectuate de poliţişti, s-a stabilit că un tânăr de 23 de ani, din comuna Vlădeni, judeţul Botoşani, în timp ce conducea un autoturism pe bulevardul George Enescu din municipiul Botoșani, pe fondul consumului de alcool, pierde controlul asupra direcției de deplasare, pătrunde pe scuarul depărțitor al sensurilor de deplasare unde impactează  un stâlp din metal de susținere a iluminatului pulic și distruge un ornament din lemn.

Ulterior, continuă deplasarea pe sensul opus de mers până la intersecția cu Aleea Zorilor, unde la volanul autoturismului se urcă unul din pasagerii din autovehicul, respectiv un tânăr de 20 de ani şi care nu deţine permis de conducere, fiind ulterior depistat pe strada Pacea de către echipajele de poliție.

Ambii conducători auto au fost testaţi alcoolscopic, rezultatele fiind de 0,75 mg/l, respectiv 0,42 mg/l alcool pur în aerul expirat.

"În cauză se efectuează cercetări sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de conducerea unui vehicul sub influenţa alcoolului și conducerea unui vehicul fără permis de conducere", au precizat reprezentanţii IPJ Botoşani. 

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Francofonie și dezvoltare durabilă la Botoșani: ”Să fie viață în oraș!” (Foto)

astăzi, 09:29
1

Miercuri, 24 aprilie 2024, Casa Corpului Didactic Botoșani a găzduit Conferința internațională “Vers des villes durables – Que la ville reste vivable!“ (traducere în conte...

Tragedie, noaptea trecută, la Suceava: Accident cumplit, doi tineri au murit pe loc! (Foto)

astăzi, 08:44
732

Tragedia s-a produs noaptea trecută. Doi bărbați au murit după ce au intrat cu un motoscuter într-un podeț într-un sat din județul Suceava.Potrivit ISU Suceava, echipajele au int...

Lovitură grea pentru FC Botoșani: Ce pedeapsă a primit Andone după meciul cu Dinamo!

astăzi, 08:34
323

Antrenorul FC Botoșani a primit două etape de suspendare după scandalul din meciul cu Dinamo.Antrenorul Bogdan Andone a fost nemulțumit de arbitrajul lui George Găman și a cedat nervos &icir...