13 cu ghinion pentru un conducător auto

13 cu ghinion pentru un conducător auto

Polițiștii de frontieră din cadrul Sectorului Poliției de Frontieră Rădăuți Prut au depistat în trafic un bărbat care conducea un autoturism, deși era într-o stare avansată de ebrietate, se arată într-un comunicat de presă emis de reprezentanții instituției.

În data de 13 noiembrie, în jurul orei 22:40, polițiștii de frontieră din cadrul Sectorului Poliției de Frontieră Rădăuți Prut au oprit, pentru control, pe raza localității de frontieră Mitoc, un autoturism înmatriculat în județul Botoșani.

Oamenii legii au procedat la legitimarea persoanei și au constatat faptul că la volanul mijlocului de transport era un cetățean român în vârstă de 50 ani, cu domiciliul pe raza județului Botoșani.

„Cu ocazia efectuării controlului, polițiștii de frontieră au constatat că bărbatul emana o puternică halenă alcoolică, motiv pentru care a fost solicitat sprijinul unui echipaj de politie în vederea testării cu aparatul etilotest. Rezultatul testării a fost de 0,82 mg/l alcool pur în aerul expirat, iar bărbatul a fost condus la spital în vederea recoltării de probe biologice”, menționează purtătorul de cuvânt al S.T.P.F. Botoșani.

În cauză, se efectuează cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de conducere pe drumurile publice a unui vehicul sub influența băuturilor alcoolice sau a altor substanțe.

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Bianca Ciaicofschi

Noul șef al Poliției Locale este oficial membru ATOP Botoșani! (foto, video)

Joi, 25 Aprilie 2024
812

Lucian Deleanu este noul director executiv al Poliției Locale, funcție pe care o exercită cu caracter temporar până când postul va fi scos la concurs. Acesta ocupa funcția de șef Ser...

Circ politic în ședința de CL la Botoșani, Cosmin Andrei deranjat de limbajul unui consilier. „Mai vociferează colegii mei din partea dreaptă...” (video)

Joi, 25 Aprilie 2024
1318

Joi, 25 aprilie, a avut loc ședința ordinară a Consiliului Local a Primăriei municipiului Botoșani. Lupta electorală care bate la ușă i-a făcut pe aleșii locali să se trezească din scaune ...

Premieră în CL: Președinte de ședință numit fără scandal! (foto, video)

Joi, 25 Aprilie 2024
531

În ședința ordinară a Consiliului Local din cursul zilei de joi, 25 aprilie, pe ordinea de zi s-a aflat și proiectul ce vizează alegerea unui nou președinte de ședință pentru următoare...