Ziua Mondială a Apei, marcată de elevii Liceului „Ștefan cel Mare și Sfânt” din Vorona (fotogalerie)

Ziua Mondială a Apei, marcată de elevii Liceului „Ștefan cel Mare și Sfânt” din Vorona (fotogalerie)

În fiecare an, pe data de 22 martie, se sărbătorește Ziua Mondială a Apei. Decizia instituirii acestei sărbători a fost luată în cadrul Conferinței Națiunilor Unite pentru Mediu și Dezvoltare de la Rio de Janeiro.

Scopul acestei zile este de a atrage un semnal de alarmă asupra necesității de a proteja cantitativ și calitativ resursele globale de apă de care avem atât de multă nevoie.

Cu această ocazie, elevii Liceului „Ștefan cel Mare și Sfânt” din Vorona au marcat această zi prin realizarea unui banner cu mesaje despre importanța apei. Bannerul a fost expus în curtea liceului pe parcursul zilei, în speranța că fiecare dintre elevii liceului vor conștientiza importanța apei în viața noastră.

Bannerul a fost realizat de o grupă de elevi de liceu, în cadrul unei activități a proiectului „ROSE”  – „Să știu mai multe, să fiu mai bun”, sub îndrumarea profesoarelor Anicăi Marina, Pinteală Loredana și Dobrotă Adina.

„Fiecare dintre noi este o picătură, și împreună formăm un râu. Să depunem cu toții efortul ca apele lumii să fie cât mai curate”, este mesajul transmis de organizatorii activității educative.






(Comunicat de presă)

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Misiune contracronometru, în această dimineață: Bărbat scos din fântână, soția a suferit un atac de panică! (Foto)

astăzi, 08:23
344

Un bărbat în vârstă de 63 de ani a fost salvat de pompieri dintr-o fântână adâncă de aproximativ șapte metri. Misiunea contracronometru a avut loc, în urmă cu...

Comorile Botoșaniului: Bisericuța veche de aproape trei secole în care creștinii își unesc și astăzi destinele! (Foto)

astăzi, 07:57
112

Aici, în urmă cu mai bine de un sfert de secol, în micuța bisericuță de lemn pășea Regele Mihai al României.Bisericuța de lemn din Brăești este de o frumusețe cuceritoa...

Joaca unui copil de 6 ani: Tone de furaje făcute scrum în curtea bunicilor! (Foto)

astăzi, 07:19
536

S-a întâmplat seara trecută, în localitatea Cristești. Îngrijorați că incendiul ar putea să se extindă, oamenii au sunat după ajutor. La fața locului au ajuns,...