Ziua Francofoniei, marcată de elevii Liceului „Demostene Botez” din Trușești prin atelier de teatru, festival de muzică și club de lectură (video)

Ziua Francofoniei, marcată de elevii Liceului „Demostene Botez” din Trușești prin atelier de teatru, festival de muzică și club de lectură (video)

Elevii din cadrul Liceului „Demostene Botez” din Trușești, împreună cu profesorii de limba franceză au desfășurat activități educative cu prilejul Zilei Francofoniei.

Aceștia au participat la un club de lectură, atelier de teatru, paradă a costumelor populare, festival de muzică și atelier artistic cu desene.

„Inițiativa, cu prilejul Zilei Francofoniei, pe care au lansat-o profesorii de limba franceză de la Liceul din Trușești elevilor, a avut drept scop redescoperirea importanței învățării limbii franceze”, au declarat organizatorii activităților.

Activitatea s-a desfășurat în parteneriat cu Biblioteca Județeană „Mihai Eminescu” din Botoșani și Parohia din Buhăceni. Coordonatorii proiectului sunt profesoarele Ana Claudia Ionescu, Alina Rusu și Cătălina Gania.

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Bianca Ciaicofschi

Alianța Dreapta Unită și-a depus candidaturile la Primăria Botoșani și CL! (foto, video)

Marţi, 30 Aprilie 2024
1202

Marți dimineață, membrii Alianței Dreapta Unită și-au depus candidaturile pentru Primăria municipiului Botoșani și pentru Consiliul Local.Astfel, din partea ADU va candida pentru funcția...

O tânără din Botoșani, Ioana Vasilachi: „Străbunicul a ținut să îmi transmită să nu uit niciodată de Dumnezeu, familie și jurământul pe care l-am depus față de țară.”

Luni, 29 Aprilie 2024
9777

Povestea Ioanei Vasilachi își are rădăcinile în comuna Mileanca. O comună despre care nu toată lumea știe prea multe, care este departe de civilizația orășenească, însă care adună o com...

Cel mai mare dispensar medical din mediul rural, realizat într-o comună din Botoșani! (foto, video)

Luni, 29 Aprilie 2024
1310

În comuna Mihai Eminescu din județul Botoșani a fost realizată recepția lucrărilor la cel mai mare dispensar medical uman din mediul rural. Evenimentul a avut loc luni, la ora 13:00.Inv...