Zeci de profesori au participat, în acestă lună, la primele trei module ale Programului „Învățământ de calitate, centrat pe beneficiarii educației”

Zeci de profesori au participat, în acestă lună, la primele trei module ale Programului „Învățământ de calitate, centrat pe beneficiarii educației”

În luna septembrie a acestui an, 32 de cadre didactice de la Liceul „Demostene Botez” Truşeşti şi de la Liceul „Ştefan D. Luchian” Ştefăneşti au participat la primele trei module ale Programului 1 de formare „Învățământ de calitate, centrat pe beneficiarii educației”, în cadrul unui proiect cu finanțare , în care Inspectoratul Județean Școlar Botoșani (ISJ) este partener.

ISJ Botoșani implementează, timp de 27 de luni, proiectul ProForm- PROfesionalizarea cadrelor didactice prin FORMare continuă, POCU/73/6/6/108182, în cadrul Programului Operaţional Capital Uman 2014-2020, Axa prioritară 6, Apelul Profesori motivați în școli defavorizate.

În cadrul proiectului, Asociația „Societatea Națională Spiru Haret pentru Educație, Știință și Cultură” din București (SNSH) este beneficiar, iar Inspectoratul Şcolar Judeţean Botoşani şi Inspectoratul Județean Școlar Giugiu sunt parteneri.

Obiectivul general al proiectului vizează dezvoltarea competenţelor profesionale şi transversale ale personalului didactic şi managerilor şcolari la nivelul judeţelor implicate în proiect, creşterea motivaţiei şi a stabilităţii pe post a acestora, în vederea asigurării îmbunătăţirii calităţii educaţiei, a accesului echitabil la educaţie, a prevenirii şi reducerii fenomenului de părăsire timpurie a şcolii.

Valoarea totală a contractului de finanţare este de  6.646.102,56 lei, din care, pentru I.Ș.J. Botoșani, valoarea contractului de finanţare este de 1.175.637,34 lei, conform Actului adițional nr. 1.

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Floriile şi Săptămâna Sfintelor Pătimiri ale Domnului

astăzi, 08:31
21

Astăzi se încheie perioada Postului Mare propriu-zis, însă postirea noastră nu se termină, ci creşte în asprime şi intensitate în Săptămâna Sfintelor Pătimiri. P...

Botoșaniul a devenit centrul sportului școlar. ”Nu sunt doar competiții, sunt o celebrare a sportului!” (Foto)

astăzi, 08:23
65

Este vorba despre Olimpiada Națională a Sportului Școlar - Finala Campionatului Național de Cros Individual - fete - băieți, gimnaziu – liceu și de Finala Campionatului Național Școlar ...

LOC DE DAT CU… EPIGRAMA (299)

astăzi, 08:10
17

Georgică MANOLE: “CU, DE, LA, ÎN, PE, PRIN, SUB, CĂTRE,CONTRA... CĂRȚILOR EPIGRAMIȘTILOR” (Volumul I, Editura Stef, Iași, 2024)Îndelung așteptată, cartea lui Ge...