Un profesor de educație fizică din Botoșani inițiază elevii în tainele șahului la lecțiile online

Un profesor de educație fizică din Botoșani inițiază elevii în tainele șahului la lecțiile online

Vasile Andrieș, profesor de educație fizică la Școala Gimnazială nr.6 „Grigore Antipa” Botoșani, a găsit o metodă inedită de a-și susține orele online.

Îndrăgitul profesor s-a gândit ca în timpul orelor sale, să inițieze elevii în tainele sportului minții, șahul, un sport îndrăgit de ambele părți.

Vasile Andrieș este recunoscut pentru implicarea originală în cadrul orelor de sport online.

În luna decembrie a anului 2020, Vasile Andrieș a făcut o surpriză elevilor lui. Pentru a-i atrage să facă mișcare, profesorul a transformat în cadrul unei ore online, două jucării care îi reprezentau pe Moș Crăciun și pe Moș Nicolae, în personaje reale. Mai mult, cei doi moți au făcut exerciții fizice împreună cu elevii clasei, producând astfel multă veselie.

Vasile Andrieș este doctor în educație fizică și are o activitate vastă în acest domeniu, elaborând trei cărți dar și diverse articole pe care le-a prezentat la diferite conferințe naționale și internaționale.

De asemenea, cadrul didactic deține și un brevet de invenție pentru un sistem multifuncțional pentru terenuri și săli de sport, eliberat de Oficiul de Stat pentru Invenții și Mărci.

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Anca Savel

O proaspătă mamă are nevoie de sânge pentru a trece cu bine peste o situație critică

Vineri, 16 Aprilie 2021
481

O proaspătă mama are nevoie de sânge pentru a rezolva problemele medicale apărute imediat după nașterea fetiței sale, Ecaterina.Femeia nu se află în stare gravă îns...

Inițiativă minunată pentru prematurii aflați la Maternitatea din Botoșani: botoșei, căciulițe și caracatițe pentru micii luptători (FOTO)

Vineri, 16 Aprilie 2021
161

Patru femei din Botoșani au avut minunata idee de a croșeta diferite articole pentru prematurii internați la Maternitatea din Botoșani.Din proprie inițiativă, cele patru doamne au realizat c...

Florentina Denisa, copila rămasă orfană la doar 14 ani, are nevoie de ajutorul semenilor (FOTO)

Vineri, 16 Aprilie 2021
1563

Pentru Florentina Denisa, o fată  în vârstă de doar 14 ani din comuna Avrămeni, județul Botoșani, viața a însemnat un lung șir de necazuri și lacrimi, fără prea multe ...