Titularizare la Botoșani: Zeci de candidați absenți, iar alții s-au retras din motive personale sau medicale!

Probele scrise pe discipline din cadrul Concursului de ocupare a posturilor/catedrelor didactice vacante/rezervate din învățământul preuniversitar s-au desfășurat astăzi, 17 iulie 2024.

La nivelul județului Botoșani, din cei 662 de candidați cu drept de participare la probele scrise au absentat 84 și s-au retras din motive personale/medicale 48.

Un număr de 530 de lucrări au fost încărcate în platforma destinată evaluării digitalizate. Lucrările scrise vor fi evaluate în centre constituite la nivel național pe discipline.

Nu au fost candidați eliminați din examen.

Primele rezultate la proba scrisă vor fi afișate în data de 23 iulie 2024, iar rezultatele finale vor fi cunoscute în data de 31 iulie 2024.

Repartizarea candidaților pe posturile didactice de predare vacante publicate pentru angajare pe perioadă nedeterminată, în ordinea descrescătoare a mediilor de repartizare, va fi realizată în ședințele publice organizate de Inspectoratul Școlar Județean Botoșani în perioada 1 – 6 august 2024.

Pentru a prinde un post, candidatul trebuie să aibă minimum nota 7 atât la examenul scris, cât și la inspecția la clasă.

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Sunați la 112 dacă ați văzut-o pe Anastasia: Fata de 13 ani a plecat astăzi de acasă!

astăzi, 20:55

Minora a părăsit domiciliul în această după amiază, fără a preciza unde merge, iar din acel moment nu a mai putut fi contactată și nici nu a luat legătura cu familia. Podariu Anasta...

Ordinul de protecție, neluat în serios de botoșăneni: Încă doi bărbați arestați pentru încălcarea acestuia!

astăzi, 19:50

În urma probatoriului administrat s-a stabilit faptul că acesta ar fi încălcat ordinal de protecție provizoriu emis de polițiști, la solicitarea soției sale, pentru fapta de violenț...

BLOCADA la Botoșani: Aproximativ 50 de conducători auto au devenit pietoni în weekendul care a trecut!

astăzi, 18:52

Activitățile desfășurate au avut drept scop asigurarea climatului de ordine și siguranță publică, creșterea gradului de disciplină rutieră și prevenirea și combaterea traficului și consu...