Târg de Crăciun caritabil la Liceul ”Dimitrie Negreanu” din Botoșani

Târg de Crăciun caritabil la Liceul ”Dimitrie Negreanu” din Botoșani

Sfârșitul de semestru la Liceul ”Dimitrie Negreanu” din Botoșani a stat sub semnul tradițiilor de Crăciun și al generozității. În dorința de a bucura și a susține copiii cu sindrom Down, Consiliul Elevilor a inițiat și organizat  Campania ”Fii tu schimbarea! Donează!”.

Campania se dorește a deveni tradiție și în anii următori, iar ca orice altă valoare umană, generozitatea și altruismul se învață prin implicare și atitudine voluntară.

“Grupul de colinde coordonat de prof. Puiu Ștefania a deschis Târgul de Crăciun cu momentul artistic ”Leru-i ler”. Ne-au colindat și elevii clasei a XI-a A, la final toți fiind răsplătiți cu bomboane și portocale. Cu talent și sub îndrumarea prof. Grădinaru Raluca, Dulgheru Anca și Budeanu-Mihalachi Mihaela, elevii claselor a IX-a A, B, a X-a A,C, a XI-a A, a XII-a A, C, elevul Botez Constantin-Ciprian din clasa a XI-a E, au realizat și pregătit obiecte de decor și dulciuri în scop caritabil”, a explicat Daniela Nichiteanu, bibliotecar la Centrul de Documentare și Informare al Liceului ”Dimitrie Negreanu” Botoșani.

Fiecare cumpărător al produselor puse spre vânzare a primit un cupon, iar în urma tombolei s-au stabilit 3 câștigători, care au primit premii simbolice.

“Suma care s-a colectat în urma activității, respectiv 1.366 lei a fost donată Asociației ”Ne trebuie speranță”, partener educațional cu tradiție al liceului nostru. Activitatea a beneficiat de sprijinul d-lui director Liviu Balan și a d-lui informatician Claudiu Mitră, care au organizat cadrul potrivit unei activități menite să formeze abilități și deprinderi în vederea desăvârșirii ca oameni”, a mai adăugat Daniela Nichiteanu.

















 

 

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Violeta a plecat de acasă, sunați la 112 dacă ați văzut-o!

Sâmbătă, 4 Mai 2024
772

Polițiștii botoșăneni efectuează verificări pentru localizarea unei femei de 46 de ani, din comuna Vlădeni, sat Brehuiești, care astăzi a părăsit domiciliul fără a anunța familia și nic...

Reacția lui Bogdan Andone, după remiza din play-out cu FC Voluntari: „Am jucat cu sabia deasupra capului”

Sâmbătă, 4 Mai 2024
363

FC Botoșani a remizat cu FC Voluntari, scor 0-0, în etapa a 8-a a play-out-ului SuperLigii.Ce a spus Bogdan Andone, după meciul cu FC VoluntariLa finalul meciului cu FC Voluntari, Bogd...

Amenzi de 12.000 de lei aplicate de jandarmi în minivacanța de 1 Mai, botoșăneni prinși cu droguri de risc!

Sâmbătă, 4 Mai 2024
102

În minivacanța de 1 Mai, efectivele Inspectoratului de Jandarmi Județean (IJJ) din Botoșani au acționat preponderent în vederea prevenirii faptelor de tulburare a ordinii și liniștii...