MAGIA CRĂCIUNULUI la Liceul Tehnologic din Bucecea

MAGIA CRĂCIUNULUI la Liceul Tehnologic din Bucecea

Elevii Liceului Tehnologic de la Bucecea au sărbătorit venirea Crăciunului cu un spectacol extraordinar pe scena Centrului Cultural din oraș.

Astăzi, 20 decembrie 2019, pe scenă au evoluat mai multe ansambluri de colindători, de datini și obiceiuri de iarnă, coordonate de cadrele  didactice din unitatea școlară.

“Povestea spune că, în Ajun, creştinii de pretutindeni anunţă, prin colinde şi cântece, Naşterea Domnului Iisus Hristos: „Astăzi s-a născut Hristos/ Mesia chip luminos/ Lăudaţi şi cântaţi/ Şi vă bucuraţi!”. Ca în fiecare an, Moş Crăciun a venit încărcat de daruri, pentru toți participanții la spectacol”, ne-a spus profesorul Carolina Enea, din cadrul Liceului Tehnologic de la Bucecea.

Evenimentul nu a fost trecut cu vederea de autoritățile locale, Primăria și Consiliul Local al orașului Bucecea, contribuind din plin la realizarea acestui moment important din viața comunității.

Iată și câteva imagini deosebit de frumoase surprinse la acest eveniment:





 

 

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Polițiștii botoșăneni au adus bucurie unor familii în preajma sărbătorilor pascale! (Foto, video)

astăzi, 09:11
14

Înaintea sărbătorilor pascale, polițiștii botoșăneni au avut o întâlnire specială cu o parte dintre copiii pe care i-au cunoscut în cadrul activităților profesionale ...

Calendar ortodox: Astăzi, în Sfânta şi Marea Vineri (Zi aliturgică. Denia Prohodului Domnului), îl cinstim pe Sf. Cuv. Irodion de la Lainici (Slujba lui se va săvârși marți, a treia zi de Paști)

astăzi, 08:11
25

 Cu multă dorire în suflet pentru viaţa monahală, la vârsta de 22 de ani a intrat în monahism la Mănăstirea Cernica, o adevărată şcoală isihastă. Aici, tânărul ...

O nouă lege destinată părinților singuri a fost adoptată de Camera Deputaților. Ce beneficii aduce!

Joi, 2 Mai 2024
276

Proiectul de lege care propune eliminarea obligației părinților singuri de a lucra în ture de noapte și precizează că aceștia pot lucra doar dacă își doresc a fost votat favorabil...