Sute de reprezentanți ai elevilor din Regiunea Moldovei au venit la Botoșani pentru o sesiune de formare! (foto, video)

Organizată an de an în diferite locații, anul acesta se desfășoară în județul nostru, organizarea fiind asigurată de Consiliul Județean al Elevilor din Botoșani.

Sute de reprezentanți ai elevilor din Regiunea Moldovei au venit la Botoșani pentru o sesiune de formare! (foto, video)

În jur de 100 de elevi din liceele din zona Moldovei au ajuns, vineri după-amiază, la Botoșani pentru a participa la o sesiune de formare. Mai precis, este vorba despre Sesiunea Regională de Formare a Elevilor Reprezentanți.

Sesiunea regională de formare a elevilor reprezentanți este un proiect marca Consiliul Național al Elevilor, iar ediția din 2024 are loc la noi în Botoșani și reprezintă o sesiune care se desfășoară pe parcursul a trei zile. Scopul este formarea elevilor reprezentanți prin diverse ateliere și activități, cu facilitatori din diverse părți ale țării și care are ca scop formarea acestora printr-o bază de informații care îi vor ajuta în mandatul lor pe parcursul mișcării lor de reprezentare”, a declarat Teodora Furtună, președintele Consiliului Județean al Elevilor din Botoșani.

Elevii prezenți în aceste trei zile, adică vineri, sâmbătă și duminică, la Botoșani, vor deprinde noi cunoștințe despre munca în echipă, despre comunitate, vor sta de vorbă cu psihologi, cu polițiști, dar și cu invitați din alte domenii.

De la Consiliul Național al Elevilor este prezent vicepreședintele CNE, Rafaela Barac-Bologa.

În organizarea evenimentului, elevii au fost sprijiniți de Inspectoratul Școlar Județean (IȘJ) din Botoșani, de Clubul Rotary din Botoșani, dar și de sponsorii lor.

În deschiderea evenimentului le-au fost alături de la Inspectoratul Școlar Județean (IȘJ) din Botoșani, prof. Gina Zală, din partea Clubului Rotary a fost chiar Anamaria Tănase, care este președintele clubului, dar și profesori de la unitățile de învățământ din Botoșani.

 

 

 








 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Bianca Ciaicofschi

Alianța Dreapta Unită și-a depus candidaturile la Primăria Botoșani și CL! (foto, video)

Marţi, 30 Aprilie 2024
1125

Marți dimineață, membrii Alianței Dreapta Unită și-au depus candidaturile pentru Primăria municipiului Botoșani și pentru Consiliul Local.Astfel, din partea ADU va candida pentru funcția...

O tânără din Botoșani, Ioana Vasilachi: „Străbunicul a ținut să îmi transmită să nu uit niciodată de Dumnezeu, familie și jurământul pe care l-am depus față de țară.”

Luni, 29 Aprilie 2024
9674

Povestea Ioanei Vasilachi își are rădăcinile în comuna Mileanca. O comună despre care nu toată lumea știe prea multe, care este departe de civilizația orășenească, însă care adună o com...

Cel mai mare dispensar medical din mediul rural, realizat într-o comună din Botoșani! (foto, video)

Luni, 29 Aprilie 2024
1305

În comuna Mihai Eminescu din județul Botoșani a fost realizată recepția lucrărilor la cel mai mare dispensar medical uman din mediul rural. Evenimentul a avut loc luni, la ora 13:00.Inv...