Start în programul Bibliovacanța al Bibliotecii „Mihai Eminescu”. Vezi când au loc înscrierile

Start în programul Bibliovacanța al Bibliotecii „Mihai Eminescu”. Vezi când au loc înscrierile

Biblioteca Județeană „Mihai Eminescu” din Botoșani vă invită și în această vară să luați parte la programul Bibliovacanța.

În perioada 17 iunie – 24 iunie au loc înscrierile pentru Cluburile de Vacanță, gratuite, care se vor desfășura săptămânal de pe 27 iunie până pe 29 iulie.

Înscrierile se fac exclusiv pe site-ul www.bibliotecabotoșani.ro, în formularul dedicat. Cursurile vor debuta luni, 27 iunie, orarul acestora urmând a fi anunțat pe site-ul și pagina de Facebook ale Bibliotecii Botoșani.

Ca și în anii precedenți, Bibliovacanța, proiect ajuns la ediția cu numărul 12, propune comunității botoșănene o ofertă de cursuri bogată și variată.

Anul acesta sunteți invitați să participați la Știința pe înțelesul copiilor, Curs de germană (începători), Micii Reporteri, Curs de desen, Politică și relații internaționale/ Argumentare și oratorie, Matematică distractivă, Curs dedicat claselor V - VIII, dar și liceenilor, Scriere creativă (poezie/proză)  și  Curs de limba arabă. De evidențiat și lecțiile care vor fi incluse în Cursul de apărare împotriva manipulării prin informații false, propus în premieră în acest an, în cadrul Bibliovacanței.

„Considerând că proiectul nostru va constitui o ofertă culturală, și nu numai, foarte atractivă pentru toți botoșănenii, vă așteptăm la bibliotecă pentru a petrece împreună o vacanță minunată”, precizează reprezentanții instituției de cultură.

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Bianca Ciaicofschi

Pași importanți pentru realizarea Șoselei de Centură a Botoșaniului! (foto, video)

Vineri, 19 Aprilie 2024
899

Proiectul pentru realizarea Șoselei de Centură Ocolitoare a municipiului Botoșani a fost scos la licitație. Tronsonul de 10 kilometri va avea continuitate în Drumul Expres Botoșani – ...

Imagini din trecut îmbrăcate în idei de viitor în Muzeul Multimedia din Centrul Istoric al Botoșaniului! (foto, video)

Vineri, 19 Aprilie 2024
332

Muzeul Multimedia din Centrul Istoric al municipiului Botoșani este unic în județul Botoșani, dar mai ales în Regiunea Moldovei prin faptul că se află în subteranul unei clădir...

Cristina Lăcătușu, candidatul Alianței Dreapta Unită pentru CJ Botoșani. „Noi avem o problemă...” (video)

Miercuri, 17 Aprilie 2024
779

Cristina Lăcătușu, membră și președinta formațiunii politice Uniunea Salvați România (USR) – Filiala Botoșani la nivel de județ, care face parte din Alianța Dreapta Unită, și-...