Sorin Cîmpeanu: „Elevii cu afecțiuni cronice, boli respiratorii, cardiovasculare, obezitate severă vor putea învăța hibrid până la finalul semestrului”

Sorin Cîmpeanu: „Elevii cu afecțiuni cronice, boli respiratorii, cardiovasculare, obezitate severă vor putea învăța hibrid până la finalul semestrului”

Ministerul Educației a emis, joi, un ordin prin care, până la finele semestrului doi, atâta timp cât transmisia comunitară se păstrează, elevii cu afecțiuni cronice, care au boli care afectează capacitatea de oxigenare, boli respiratorii, boli cardiovasculare, obezitate severă, diabet zaharat de tip unu, vor putea beneficia de învățământ hibrid până la finele semestrului doi, a transmis Sorin Cîmpeanu într-o conferință de presă.

Acest lucru se va putea face cu certificate medicale, la solicitarea părintelui, și cu aprobarea Consiliului de Administrație, a mai precizat Cîmpeanu.

„Am creat această posibilitate ca acești elevi se poate beneficia de sprijin din partea fiecărei școli în parte. Este un element important”, a declarat Sorin Cîmpeanu în cadrul unei conferințe de presă.

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Bianca Ciaicofschi

Ziua Europei marcată de zeci de elevi și profesori la Palatul Administrativ din Botoșani! (foto)

astăzi, 13:33
132

Au participat copii și profesori de la Colegiul Național „A.T. Laurian” din Botoșani, Liceul „Regina Maria” din Dorohoi, Colegiul Economic „Octav Onicescu” ...

Alianța Dreapta Unită și-a depus candidaturile la Primăria Botoșani și CL! (foto, video)

Marţi, 30 Aprilie 2024
1361

Marți dimineață, membrii Alianței Dreapta Unită și-au depus candidaturile pentru Primăria municipiului Botoșani și pentru Consiliul Local.Astfel, din partea ADU va candida pentru funcția...

O tânără din Botoșani, Ioana Vasilachi: „Străbunicul a ținut să îmi transmită să nu uit niciodată de Dumnezeu, familie și jurământul pe care l-am depus față de țară.”

Luni, 29 Aprilie 2024
9809

Povestea Ioanei Vasilachi își are rădăcinile în comuna Mileanca. O comună despre care nu toată lumea știe prea multe, care este departe de civilizația orășenească, însă care adună o com...