Simularea bacalaureatului. Peste 180 de elevi au absentat la proba obligatorie a profilului

Simularea bacalaureatului. Peste 180 de elevi au absentat la proba obligatorie a profilului

Elevii din clasa a XII-a au susținut astăzi, 28.03.2023, prima probă a simulării Examenului Național de Bacalaureat, proba obligatorie a profilului. Elevii profilului umanist și vocațional au susținut proba la disciplina Istorie iar cei înscriși la profilul real au susținut proba scrisă la disciplina Matematică.

Din totalul celor 939 de elevi înscriși în clasa a XII-a învățământ de zi, profil umanist sau învățământ vocațional, au participat la proba de astăzi 895 de elevi, absenți fiind 44 de elevi.

Elevi înscriși în clasa a XII-a învățământ de zi, profil real, sunt în anul școlar în curs 1900 de elevi, iar la simularea probei scrise au participat 1758 de elevi, absenți fiind 142 de elevi.

Miercuri, 29 martie va fi simularea probei scrise a disciplinei la alegere a profilului și specializării.

Rezultatele vor fi aduse la cunoștința elevilor și părinților de către profesorii de la clasă, în conformitate cu prevederile specifice în vigoare pe 6 aprilie 2023. Rezultatele obținute de elevi la simularea Examenului de Bacalaureat nu sunt publice. La solicitarea scrisă a elevilor notele vor putea fi trecute în catalog.

(Comunicat de IȘJ Botoșani)

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Sucevean prins la Botoșani cu un transport de material lemnos neînregistrat corect!

Miercuri, 17 Aprilie 2024
56

Marți,16 aprilie 2024, polițiștii din cadrul Secției de Poliție Rurală nr. 6 Pomârla au oprit pentru control, pe drumul public din comuna Șendriceni, o autoutilitară condusă de un bărb...

ITM le-a pus gând rău angajatorilor din panificație: Sute de mii de lei amendă pentru nerespectarea normelor de siguranță a muncii!

Miercuri, 17 Aprilie 2024
102

În perioada 09 -12.04.2024, atât pe timpul zilei, cât și pe timpul nopții, a avut loc Campania Națională pentru verificarea modului în care sunt respectate prevederile lega...

Bărbat de 62 de ani din Dorohoi a produs un accident după ce s-a urcat băut la volan!

Miercuri, 17 Aprilie 2024
134

În cursul zilei de marți,16 aprilie 2024, polițiștii din cadrul Poliției Municipiului Dorohoi au fost sesizați cu privire la faptul că pe o stradă din municipiul Dorohoi s-a produs un acc...