Simulare Bacalaureat: Elevi eliminați din examen pentru tentativă de fraudă!
BOTOSANI

Simulare Bacalaureat: Elevi eliminați din examen pentru tentativă de fraudă!

Doi elevi de la un liceu din județul Botoșani, care trebuiau să susțină, luni, simularea examenului de Bacalaureat la proba scrisă la Limba și literatura română, nu vor afla cât de bine s-au pregătit pentru că au fost eliminați din sala de examen.

Cei doi elevi, unul de clasa a XI-a, și celălalt de clasa a XII-a, sunt de la Liceul Regina Maria din Dorohoi și au fost prinși cu telefoane mobile asupra lor, considerându-se tentativă de fraudă. Aceștia au fost scoși din sală și nu vor mai avea dreptul să susțină celelalte simulări, dar se vor putea prezenta la examenul din vară.

Potrivit reprezentanților Inspectoratul Școlar Județean Botoșani, 10.295 de elevi au susținut simularea, dintre care 4.439 de elevi de clasa a VIII-a, reprezentând 94,09%, 2.936 de elevi de clasa a XI-a (96,65%) și 2.920 de elevi de clasa a XII-a (93.71%).

Simulările continuă până pe data de 17 martie, în data de 31 martie urmând a fi afișate rezultatele. Notele se trec în catalog doar dacă elevul dorește în mod expres acest lucru.

 

 

Spune-ne opinia ta