Șeful IȘJ Botoșani, mesaj către directori în condițiile meteo anunțate. „Am făcut un apel...”

Ligia Deca, ministrul Educației, a anunțat deja că școlile din zonele afectate de fenomenele meteorologice vor fi închise.

În acest sens, prof. Bogdan Suruciuc, inspector școlar general al Inspectoratului Școlar Județean (IȘJ) din Botoșani, a transmis un apel către toți directorii de școli să comunice transparent și eficient cu părinții copiilor pentru a le putea transmite informațiile necesare.

De asemenea, prof. Bogdan Suruciuc mai transmite ca toate echipamentele IT să fie deconectate de la sursele de alimentare cu energie electrică pentru a putea evita defectarea lor în cazul întreruperii curentului.

Mă preocupă siguranța elevilor și desfășurarea în condiții optime a procesului educațional în unitățile de învățământ din județul Botoșani! Date fiind condițiile meteorologice nefavorabile anunțate, pentru siguranța copiilor și a personalului din școlile botoșănene, am făcut un apel către toți directorii unităților de învățământ din județ”, a declarat prof. Bogdan Suruciuc, inspector școlar general al Inspectoratului Școlar Județean (IȘJ) din Botoșani.

Pe de altă parte, directorii au sarcina de a monitoriza îndeaproape situația din teritoriu și să transmită cât mai repede orice situație care ar putea genera suspendarea sau desfășurarea procesului educativ în sistemul online sau hibrid.

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Polițiștii din Botoșani au năvălit în Centrul Vechi, ce constatări au făcut! (foto)

astăzi, 19:19

În noaptea de 28 spre 29 septembrie, între orele 18.00-02.00, a fost desfășurată o razie, cu efective mărite, pe raza orașului municipiului Botoșani și a comunelor arondate Secțiil...

Pompierii botoșăneni verifică modul în care autoritățile pun în aplicare măsurile preventive și de intervenție în caz de inundații! (foto)

astăzi, 17:49

Pompierii botoșăneni verifică, în teren, modul în care au fost puse în aplicare măsurile preventive și de intervenție la nivelul unităților administrativ-teritoriale din jude...

Șofer arestat preventiv după ce a fost prins băut și fără permis în trafic!

astăzi, 17:29

Polițiștii din cadrul Biroului Rutier au oprit pentru control un autoturism condus de un bărbat, de 42 de ani, din comuna Bălușeni. Întrucât emana halena alcoolică a fost testat c...