Școală din județul Botoșani, decorată de președintele României!

Școala Gimnazială „Mihail Sadoveanu” din Ibănești va fi decorată, pe 8 octombrie, la Palatul Cotroceni de Klaus Iohannis, președintele României.

Această distincție va fi oferită cu ocazia Zilei Mondiale a Educației, iar prof. Mariana Magopeț, directorul unității de învățământ, va merge personal la București pentru a intra în posesia premiului.

Anunțul a fost făcut public de către Romică Magopeț, primarul comunei Ibănești.

Administrația Prezidențială, prin Eminența Sa domnul Președinte Klaus Iohannis, va decora pe 8 octombrie Școala Gimnazială ,,Mihail Sadoveanu” IBĂNEȘTI prin director, prof.Magopet Mariana ,la Cotroceni, cu ocazia Zilei Mondiale a Educației. 

Greu pot descrie bucuria și mândria cu care colegii mei au primit invitația de a participa la ceremonia de înmânare a binemeritatelor distincții și decorații.

Mulțumesc în numele întregii comunități ibăneștene! O viață închinată EDUCAȚIEI IBĂNEȘTENE va fi răsplătită după merite!

Este o festivitate importantă care ne onorează, fiind o recunoaştere a faptului că suntem văzuţi, auziţi, suntem sprijiniţi astfel încât să continuăm progresul în tot ceea ce înseamnă educaţie în Ibănești.

Moment cu adevărat UNIC si ISTORIC! Felicitări tuturor

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Lângă noi: Primul tramvai-cafenea din România a ieșit pe traseu!

astăzi, 11:38

Primul tramvai cafenea de la noi din țară a ieșit pe traseu la Iași. Turiștii, dar și ieşenii au îmbrățișat rapid ideea, mai ales că drumul este foarte atractiv, urcând dealul C...

Atenționare ISU Botoșani: Autorități pregătite pentru gestionarea situațiilor de urgență!

astăzi, 10:46

La nivelul județului Botoșani, toate instituțiile cu rol în managementul situațiilor de urgență generate de fenomenele meteorologice periculoase sunt în alertă, pregătite să inter...

Cod roșu de ploi torențiale și abundente în județul Galați!

astăzi, 10:13

Meteorologii au emis o nouă atenționare meteo pentru județul Galați. Astfel, pe 30 septembrie de la ora 00:00 până la ora 09:00 va fi COD ROȘU. În județul Galați va ploua toren...