Șeful IȘJ a fost în vizită de lucru la Ministerul Educației. Bogdan Suruciuc: „Nu se va intra în sistem online sub nicio formă”

Șeful IȘJ a fost în vizită de lucru la Ministerul Educației. Bogdan Suruciuc: „Nu se va intra în sistem online sub nicio formă”

La începutul acestei săptămâni, Bogdan Suruciuc, inspectorul școlar general al Inspectoratului Școlar Județean (IȘJ) din Botoșani a fost în vizită de lucru la Ministerul Educației.

În cadrul întâlnirii au fost abordate o serie de subiecte importante pentru sistemul educațional și a dat asigurări că elevii botoșăneni nu vor intra, sub nicio formă, în sistem online din cauza facturilor la energie electrică.

„Ministrul Educației, Sorin Cîmpeanu ne-a asigurat că acolo unde vor exista situații de imposibilitate de plată din partea primăriilor, se vor caută soluții pentru rezolvarea acestor probleme. Unitățile de învățământ vor face o estimare a cheltuielilor bugetare pe partea de încălzire pentru lunile de iarnă, defalcat pe luni și, în funcție de necesități, se vor caută soluții. Îndeosebi pentru acele unități de învățământ unde agentul termic este asigurat cu gaze naturale sau energie electrică, în contextul în care școlile încălzite cu lemne și-au făcut deja achizițiile din timpul verii”, a declarat Bogdan Suruciuc, inspector școlar general al IȘJ.

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Bianca Ciaicofschi

Elicopter solicitat la Botoșani, pentru a transfera la Iași un pacient în stare gravă

astăzi, 18:44
428

Aeronava SMURD a fost solicitată, sâmbătă după-amiază, să aterizeze la Botoșani, pentru a prelua un pacient în stare gravă.Este vorba despre un bărbat, în vârstă ...

Permise și certificate de înmatriculare reținute de polițiști, în urma unei razii

astăzi, 13:24
181

În cursul zilei de vineri, polițiștii din cadrul Serviciului Rutier au organizat o acțiune pentru prevenirea și combaterea accidentelor rutiere care au ca principală cauză generatoare nere...

Mai mulți artiști își vor expune lucrările într-o expoziție la Botoșani, intitulată „Metamorfozele abstractului”

astăzi, 13:11
104

Muzeul Județean Botoșani, Secția de Artă Plastică – Etnografie, vă invită să vizitați, în perioada 26 noiembrie 2022 – 6 ianuarie 2023, în spațiul Galeriilor de Artă...