Şcoala Altfel la Jandarmerie! FOTO

Elevii au urcat în clubul inspectoratului unde, spre surpriza lor, au primit un test "fulger" cu întrebări privind modul în care ei consideră că trebuie să se comporte în anumite situaţii.

Şcoala Altfel la Jandarmerie! FOTO
Elevii clasei a VI-a A de la Liceul Pedagogic "Nicolae Iorga", însoţiţi de doamna dirigintă Diana Cărbunaru, au fost prezenţi azi la sediul Inspectoratului de Jandarmi Judeţean Botoşani, în cadrul programului "Şcoala Altfel".
 
Elevii au putut vizita Sala Tradiţiilor şi dispeceratul, li s-au prezentat mijloacele de intervenţie din dotarea jandarmilor şi au făcut ,,cunoştinţă” cu câinele de serviciu Pih, care a făcut şi un mic exerciţiu demonstrativ.
 
În continuare, elevii au urcat în clubul inspectoratului unde, spre surpriza lor, au primit un test "fulger" cu întrebări privind modul în care ei consideră că trebuie să se comporte în anumite situaţii.

Rezultatele testelor vor fi analizate şi valorificate în cadrul activităţilor preventive efectuate în instituţiile de învăţământ preuniversitar botoşănene.
 
Vizita s-a încheiat cu o prezentare a faptelor antisociale care pot fi săvârşite în incinta şcolilor şi cu distribuirea către elevi a unor pliante cu recomandări pentru evitarea unor situaţii nedorite, atît pe timpul desfăşurării cursurilor, cât şi în timpul liber, informează Compartimentul Informare, Relaţii Publice şi cu Publicul, din cadrul IJJ Botoșani.



 

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Polițiștii botoșăneni au adus bucurie unor familii în preajma sărbătorilor pascale! (Foto, video)

astăzi, 09:11
51

Înaintea sărbătorilor pascale, polițiștii botoșăneni au avut o întâlnire specială cu o parte dintre copiii pe care i-au cunoscut în cadrul activităților profesionale ...

Calendar ortodox: Astăzi, în Sfânta şi Marea Vineri (Zi aliturgică. Denia Prohodului Domnului), îl cinstim pe Sf. Cuv. Irodion de la Lainici (Slujba lui se va săvârși marți, a treia zi de Paști)

astăzi, 08:11
51

 Cu multă dorire în suflet pentru viaţa monahală, la vârsta de 22 de ani a intrat în monahism la Mănăstirea Cernica, o adevărată şcoală isihastă. Aici, tânărul ...

O nouă lege destinată părinților singuri a fost adoptată de Camera Deputaților. Ce beneficii aduce!

Joi, 2 Mai 2024
309

Proiectul de lege care propune eliminarea obligației părinților singuri de a lucra în ture de noapte și precizează că aceștia pot lucra doar dacă își doresc a fost votat favorabil...