S-a stins un elev din Botoșani, profesorii sunt cutremurați de durere: ”Un suflet de copil cald și blând s-a ridicat la cer”

Sebi era elev în clasa a VI-a la o școală din Botoșani. Plecarea băiatului la cele veșnice a îndurerat întreaga comunitate.

S-a stins un elev din Botoșani, profesorii sunt cutremurați de durere: ”Un suflet de copil cald și blând s-a ridicat la cer”

Un mesaj de condoleanțe a fost transmis de conducerea Școlii Gimnaziale nr. 2 din Albești, acolo unde învăța Sebastian:

”Cu durere în suflet deplângem moartea neașteptată a elevului Simion Sebastian, elev în clasa a VI-a de la Școala Gimnazială Nr. 2 Tudor Vladimirescu Albești, a cărui inimă bună a încetat sâmbătă să mai bată.

Un elev respectuos, un coleg minunat, un suflet de copil cald și blând care s-a ridicat la cer, lăsând în urmă o nemărginită durere şi un gol imens. Suntem profund îndurerați de dispariția sa prematură.

Conducerea Scolii Gimnaziale Nr. 2 Tudor Vladimirescu Albești, împreună cu întreg corpul profesoral, personalul didactic auxiliar și personalul nedidactic al unității transmitem familiei îndoliate sincere condoleanțe!

Îngerii să vegheze drumul tău lin către Dumnezeu! Rămas bun, Sebi!

Bunul Dumnezeu să te odihnească în pace!”

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

„Materna Botoșani”, un program de succes al municipalității!

astăzi, 15:10
7

Implementat la inițiativa primarului Cosmin Andrei și viceprimarilor Liviu Toma și Bogdan Buhăianu, acest program a fost bine primit de către familiile care se află într-un moment deosebit...

Pompierii botoșăneni pe podium la etapa națională a Concursului de Atletism și Cros „Cupa A.S.P.R.” (galerie foto)

astăzi, 14:52
15

Patru subofițeri din cadrul Inspectoratului pentru Situații de Urgență „Nicolae Iorga” al Județului Botoșani sunt printre cei mai buni dintre pompierii militari din România, la...

Zeci de botoșăneni au fost selectați în vederea angajării la Bursa Locurilor de Muncă!

astăzi, 14:28
58

La Bursa Locurilor de Muncă, desfășurată vineri dimineață, au participat 665 de cetățeni interesați să intre pe piața muncii. Din cei 665 care au fost prezenți, 135 au fost selectați pent...