S-a stins un elev din Botoșani, profesorii sunt cutremurați de durere: ”Un suflet de copil cald și blând s-a ridicat la cer”

Sebi era elev în clasa a VI-a la o școală din Botoșani. Plecarea băiatului la cele veșnice a îndurerat întreaga comunitate.

S-a stins un elev din Botoșani, profesorii sunt cutremurați de durere: ”Un suflet de copil cald și blând s-a ridicat la cer”

Un mesaj de condoleanțe a fost transmis de conducerea Școlii Gimnaziale nr. 2 din Albești, acolo unde învăța Sebastian:

”Cu durere în suflet deplângem moartea neașteptată a elevului Simion Sebastian, elev în clasa a VI-a de la Școala Gimnazială Nr. 2 Tudor Vladimirescu Albești, a cărui inimă bună a încetat sâmbătă să mai bată.

Un elev respectuos, un coleg minunat, un suflet de copil cald și blând care s-a ridicat la cer, lăsând în urmă o nemărginită durere şi un gol imens. Suntem profund îndurerați de dispariția sa prematură.

Conducerea Scolii Gimnaziale Nr. 2 Tudor Vladimirescu Albești, împreună cu întreg corpul profesoral, personalul didactic auxiliar și personalul nedidactic al unității transmitem familiei îndoliate sincere condoleanțe!

Îngerii să vegheze drumul tău lin către Dumnezeu! Rămas bun, Sebi!

Bunul Dumnezeu să te odihnească în pace!”

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Trofeul Festivalului „Mărțișor dorohoian” merge la Iași, au concurat și două eleve din județul Botoșani! (foto)

astăzi, 08:16
15

În perioada 29 februarie - 1 martie 2024, municipiul Dorohoi a fost gazda unui Festival de renume național și cu veche tradiție deja, aflându-se la a 40-a ediție. Este vorba de Festiva...

Calendar Ortodox: Astăzi îi cinstim pe Sfinţii Mucenici Eutropie, Cleonic şi Vasilisc

astăzi, 07:56
13

Eutropie şi Cleonic erau fraţi, iar Vasilisc era nepot al Sfântului Teodor. Fiind creştini şi propovăduitori ai credinţei, au fost prinşi împreună cu Sfântul Teodor şi &icir...

Botoșănenii din Spania vor putea primi dublă cetățenie!

Sâmbătă, 2 Martie 2024
150

Acordarea dublei cetățenii pentru românii care trăiesc în Spania va deveni realitate „în curând”, susține premierul Marcel Ciolacu, în urma unei înt...