Rezultatele finale de la Titularizare 2021 au fost publicate de Ministerul Educației

Rezultatele finale de la Titularizare 2021 au fost publicate de Ministerul Educației

Ministerul Educaţiei a publicat, marţi, pe site-ul dedicat – titularizare.edu.ro – rezultatele finale obţinute de cadrele didactice care au susţinut proba scrisă din cadrul concursului pentru ocuparea posturilor didactice din învăţământul preuniversitar – sesiunea 2021.

Pentru angajarea pe perioadă nedeterminată (titularizare), candidaţii trebuie să obţină la proba scrisă minimum nota 7 (şapte), iar pentru angajarea pe perioadă determinată (suplinire), minimum nota 5 (cinci). Proba practică şi inspecţia la clasă au fost eliminate pentru anul în curs prin OUG nr. 70/2020, aprobată prin Legea nr. 179/2020, cu modificările şi completările ulterioare.

Repartizarea candidaţilor pe posturile didactice de predare vacante publicate pentru angajare pe perioadă nedeterminată, în ordinea descrescătoare a notelor obţinute la proba scrisă, se realizează în şedinţe publice sau on-line, organizate de către inspectoratele şcolare în intervalul 4 – 5 august.

Rezultatele finale ale candidaților din Botoșani pot fi consultate accesând următorul link: http://titularizare.edu.ro/generated/files/j/index.html#BT

 

Spune-ne opinia ta