Reprezentanții Inspectoratului Școlar, cu ochii pe posturile din școli! "Le-am adus la cunoștință că dacă ascund..."

Reprezentanții Inspectoratului Școlar, cu ochii pe posturile din școli! "Le-am adus la cunoștință că dacă ascund..."

Directorii unităților de învățământ vor trebui să transmită, începând de luni, planurile de vacantare, la Inspectoratul Școlar Județean (IȘJ) Botoșani.

După ce se vor centraliza toate aceste planuri, de la nivelul întregului județului, se va ști cu exactitate care esta situația posturilor din școlile botoșănene, susține inspectorul general al IȘJ, Gabriel Hârtie.

Cât privește ascunderea unor posturi, așa cum au fost semnale că  s-ar fi petrecut cu ani în urmă, șeful IȘJ dă asigurări că nu se va întâmpla acest lucru. 

"În urma analizei pe fiecare unitate de învățământ, după ce primesc acordul nostru, vom ști cu exactitate ce restrângeri, ce completări de catedră vor fi la nivelul județului. Și anul trecut fiecare director de unitate de învățământ a dat o declarație pe propie răspundere, în care le-am adus la cunoștință că dacă "ascund" anumite ore intră sub incidența Codului Penal. Nu se pune problema de  a ascunde un anumit post pentru că avem și noi o situație", a declarat Gabriel Hârtie. 

 

Spune-ne opinia ta