Puștiul din Dorohoi care i-a impresionat pe jandarmi: "Felicitări părinților care și-au educat copilul în spiritul respectului față de cei din jurul său și față de lege!"

Elevul în vârstă de 10 ani a sunat la numărul de telefon pe care îl avea de pe un pliant folosit de jandarmi la activitățile preventive efectuate în școli.

Jandarmeria botoșăneană salută gestul unui elev în vârstă de 10 ani. "Acesta ne-a ajutat să-i facem o bucurie unei femei, al cărei telefon mobil de ultimă generație l-a găsit pe strada Spiru Haret din municipiul Dorohoi", transmit reprezentanții IJJ Botoșani.
 
În seara zilei de sâmbătă, 26 ianuarie, elevul i-a contactat pe jandarmii din cadrul Detașamentului 3J Dorohoi la numărul de telefon pe care îl avea de pe un pliant folosit de jandarmi la activitățile preventive efectuate în școli.
 
Jandarmii s-au întâlnit cu elevul, care le-a predat obiectul găsit în zăpadă, ulterior aceștia reușind să identifice și să ia legătura cu proprietara telefonului.

"Astfel, la mai puțin de două ore de la pierdere, femeia și-a recuperat bunul a cărui valoare este de peste 4000 de lei. Felicitări și părinților care și-au educat copilul în spiritul respectului față de cei din jurul său și față de lege!", este mesajul Compartimentui Informare, Relaţii Publice şi cu Publicul, din cadrul IJJ Botoșani.

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Alertă de vreme severă: Cod galben în toată țara, inclusiv în județul Botoșani!

astăzi, 10:17

În intervalul 29 septembrie, ora 10:00, 30 septembrie, ora 22:00, meteorologii anunță vreme rea. A fost emis un cod galben valabil în toată țara. În intervalul menționat, ave...

Poliția în alertă: Minoră din Botoșani dispărută de acasă de două săptămâni!

astăzi, 10:07

Polițiștii botoșăneni efectuează verificări pentru localizarea unei minore de 17 ani, din municipiul Botoșani, care în urmă cu aproximativ două săptămâni a părăsit domiciliul,...

Juniorii din fotbal se întrec în acest weekend la Cupa Municipiului Dorohoi! (foto)

astăzi, 09:49

Iubitorii fotbalului sunt așteptați, în acest weekend, la Baza Sportivă 1 Mai, pe terenul sintetic. Meciurile încep de vineri, 27 septembrie, de la ora 15:30, când vor juca la ...