Programul „Masa caldă”, implementat cu succes la Botoșani, anunță șeful IȘJ (fotogalerie)

Programul „Masa caldă”, implementat cu succes la Botoșani, anunță șeful IȘJ (fotogalerie)

Programul „Masa Caldă” finanțat de Guvernul României, prin Ministerul Educației este implementat cu succes și la Botoșani, informează Inspectoratul Școlar Județean (IȘJ) din Botoșani.

Marți, 22 noiembrie, a fost prima zi când acest pachețel alimentar a ajuns la aproape 270 de copii care învață la Școala Gimnazială nr. 1 din Orășeni Deal, comuna Curtești.

„Consider că, până la urmă, cei care pot aprecia necesitatea și oportunitatea acestui program sunt copiii, beneficiarii finali. Iar ei mi-au transmis că nu ar schimba niciodată sendvișul primit la școală acum, cu cornul și laptele cu care au fost obișnuiți în trecut. Sunt de acord cu ei, mai ales că programul „Lapte și Corn” are o vechime de 12 ani deja și trebuie înlocuit cu o variantă îmbunătățită prin care copiii să se poată bucura de această masă caldă pe care le-o oferă școala, în mod gratuit”, a declarat Bogdan Suruciuc, inspector școlar general al IȘJ.

De asemenea, oficialul din educație a primit asigurări din partea conducerii Liceului cu Program Sportiv (LPS) din Botoșani, că acest supliment a fost primit cu bine și de cei aproximativ 900 de elevi ai unității de învățământ.


 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Bianca Ciaicofschi

Sute de oameni prezenți la înmormântarea Danielei Șfaițer pentru a o conduce pe ultimul drum (video)

Joi, 8 Decembrie 2022
4865

Sute de oameni au fost prezenți, joi, la Biserica „Sfinții Împărați Constantin și Elena” din Vorona, pentru a-și lua rămas bun de la Daniela Șfaițer, soția deținător...

Pompieri instruiți cum să intervină la accidentele în care sunt implicate mașini electrice sau care i-au foc în mers (fotogalerie)

Miercuri, 7 Decembrie 2022
264

Pompierii trebuie să țină pasul cu noua tehnologie, pentru reușita misiunilor încredințate și pentru a se întoarce sănătoși la familiile lor. Intervențiile la accidentele î...

Meteorologii au prelungit codul galben de ceață până la ora 23:00

Miercuri, 7 Decembrie 2022
150

Administrația Națională de Meteorologie (ANM) a prelungit codul galben de ceață până la ora 23:00. Pe drumurile din județul Botoșani, din această cauză, se va reduce vizibilitatea sub ...