Programul „Masa caldă”, implementat cu succes la Botoșani, anunță șeful IȘJ (fotogalerie)

Programul „Masa Caldă” finanțat de Guvernul României, prin Ministerul Educației este implementat cu succes și la Botoșani, informează Inspectoratul Școlar Județean (IȘJ) din Botoșani.

Marți, 22 noiembrie, a fost prima zi când acest pachețel alimentar a ajuns la aproape 270 de copii care învață la Școala Gimnazială nr. 1 din Orășeni Deal, comuna Curtești.

„Consider că, până la urmă, cei care pot aprecia necesitatea și oportunitatea acestui program sunt copiii, beneficiarii finali. Iar ei mi-au transmis că nu ar schimba niciodată sendvișul primit la școală acum, cu cornul și laptele cu care au fost obișnuiți în trecut. Sunt de acord cu ei, mai ales că programul „Lapte și Corn” are o vechime de 12 ani deja și trebuie înlocuit cu o variantă îmbunătățită prin care copiii să se poată bucura de această masă caldă pe care le-o oferă școala, în mod gratuit”, a declarat Bogdan Suruciuc, inspector școlar general al IȘJ.

De asemenea, oficialul din educație a primit asigurări din partea conducerii Liceului cu Program Sportiv (LPS) din Botoșani, că acest supliment a fost primit cu bine și de cei aproximativ 900 de elevi ai unității de învățământ.






 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Bianca Ciaicofschi

Traseul roșu: Ștafeta veteranilor Invictus a ajuns la Botoșani! (Foto, Video)

Thursday, 17 October 2024

Ștafeta Veteranilor este un eveniment marca Invictus România și a ajuns la ediția cu numărul XI, fiind desfășurat în perioada 04 – 25 octombrie 2024. Scopul acestui proiect est...

Mandatele a zeci de primari și consilieri locali, validate de judecătorii din Botoșani! (Video)

Thursday, 17 October 2024

În cadrul conferinței de presă săptămânale, Dan Nechifor, prefectul județului Botoșani, a anunțat faptul că a primit hotărârile de validare a mandatelor pentru consilierii l...

Un veteran al asistenților la Zilele Medicale Botoșănene: „Oare o să ajungem să vorbim și despre inteligența artificială?” (Foto, Video)

Thursday, 17 October 2024

Cu această ocazie, la Hotel Rapsodia a fost organizat Simpozionul Județean al Ordinului Asistenților Medicali Generaliști, Moașelor și Asistenților Medicali din România (OAMGMAMR) –...