Profesorii români s-au întâlnit cu colegi din celelalte șase țări partenere: Portugalia, Turcia, Bulgaria, Italia, Estonia şi Polonia și au participat la un atelier de lucru axat pe tipuri de activităţi/metode specifice educaţiei non-formale. În cadrul acestui atelier, delegația botoșăneană a prezentat o activitate legată de tematica diversității (Stereotipuri şi prejudecăţi) și un joc de rol (Facebull), care are drept scop prevenirea violenței online.
Un alt rezultat final al proiectului îl constituie cursul de formare destinat cadrelor didactice. A fost, deja, finalizată, partea introductivă a cursului și urmează să fie redactat modulul 1, referitor la metodele interactive folosite în practica pedagogică, metode care au fost analizate și aplicate în cadrul activității transnaționale organizate la Botoșani, din luna mai 2018.
"Această comunicare reflectă numai punctul de vedere al autorului. Agenţia Naţională şi Comisia Europeană nu sunt responsabile pentru conţinutul sau modul în care vor fi utilizate informaţiile din această comunicare", a precizat prof. coordonator Cristina Aionițoaei.