Premii obținute de elevii din Vorona la concursul „Harmonies francophones”

Premii obținute de elevii din Vorona la concursul „Harmonies francophones”

Nouă elevi de la Liceul Tehnologic din Vorona au obținut premii la concursul „Harmonies francophones”.

La secțiunea „interpretare cântec”, premiul I a fost obținut de Oana-Maria Petrescu, din clasa a VI-a, iar Ana-Maria Aiacoboaie, din clasa a VI-a de la Școala Gimnazială „Alexandru cel Bun” din Icușeni, a obținut premiul al III-lea. Elevele au fost coordonate de prof. Corina Oboroceanu.

La secțiunea „interpretare poezie”, premiul al II-lea a fost obținut de Marian Hagiu Crețu, din clasa a VI-a de la Școala Gimnazială „Alexandru Ioan Cuza” din Vorona Nouă, fiind coordonat de prof. Corina Oboroceanu.

Tot la aceeași secțiune au mai fost obținute premii de cinci elevi de la Liceul Tehnologic din Vorona. Aceștia sunt Cristian Velescu, Ionela Neacșu, Anastasia Olaru, Alexandru Roșu, Elisa Dumitraș, toți din clasa a VII-a. Elevii au fost coordonați de prof. Monica Fecioru.

De asemenea, Adelina Doroftei, din clasa a VI-a de la Școala Gimnazială „Alexandru cel Bun” din Icușeni, a obținut mențiune la secțiunea anterior menționată. Eleva a fost coordonată de prof. Corina Oboroceanu.

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Bianca Ciaicofschi

Campioana mondială și europeană în canotaj, a Botoșaniului: „Consider că nu eu am ales acest sport, ci el m-a ales pe mine” (fotogalerie)

Vineri, 29 Septembrie 2023
2015

Manuela Lungu are 20 de ani și este din comuna Coțușca, județul Botoșani. În prezent este studentă în primul an la Facultatea de Educație Fizică și Sport din cadrul Universități...

Angajați neplătiți patru luni de zile la o firmă din Botoșani. Șefa ITM: „Ne tot vin sesizări în acest sens” (video)

Vineri, 29 Septembrie 2023
1276

Angajații unei firme din domeniul construcțiilor de mașini au muncit, timp de patru luni de zile, fără să își primească salariile, informează Daniela Lozneanu, șefa Inspectoratului Ter...

Șefa ITM trage un semnal de alarmă către societățile care cazează și îngrijesc bătrâni: „Nu poți oferi servicii de calitate doar cu practicanți și voluntari” (video)

Vineri, 29 Septembrie 2023
328

Daniela Lozneanu, șefa Inspectoratului Teritorial de Muncă (ITM) din Botoșani trage un semnal de alarmă cu privire la personalul centrelor destinate cazării și îngrijirii bătrânilor...