Postliceală gratuită oferită botoșănenilor de un renumit colegiu din municipiu

Postliceală gratuită oferită botoșănenilor de un renumit colegiu din municipiu

Începând cu anul școlar 2021-2022, Colegiul Economic „Octav Onicescu” din Botoșani organizează , fără taxă de școlarizare, cursuri pentru o clasă de învățământ postliceal de stat cu 28 de locuri pentru domeniul Economic, calificarea Asistent de Gestiune.

Nu se impune limită de vârstă pentru persoanele care doresc să urmeze cursurile de învățământ postliceal.

Înscrierea candidaților pentru admiterea în învățământul postliceal se face la secretariatul unității de învățământ pe baza următoarelor documente?

- Cerere de înscriere;

- Certificat de naștere, cartea de identitate și în cazul schimbării numelui, certificatul de căsătorie, în copii xerox;

- Diplomă de bacalaureat sau adeverință medicală eliberată de medicul de familie al candidatului, din care să rezulte că este clinic sănătos și apt pentru calificarea pe care dorește să o dobândească;

Taxa de înscriere este gratuită , iar prima etapă are loc în perioada 15 iunie – 15 iulie 2021, iar a doua etapă de înscriere se va desfășura în perioada 1 – 10 septembrie 2021.

Program de înscriere: luni – vineri, în intervalul orar 8:00 – 16:00.

Informații suplimentare se pot obține la sediul Colegiului Economic „Octav Onicescu” din strada Bucovina nr.33, telefon 1231/584027, email economicbt@gmail.com.



 

 

 

Spune-ne opinia ta