Performanțe internaționale pentru cursanții Școlii Populare de Arte „George Enescu” Botoșani

Performanțe internaționale pentru cursanții Școlii Populare de Arte „George Enescu” Botoșani

Școala Populară de Arte ”George Enescu” Botoșani  se poate mândri cu performanțele obținute de doamna Irina Nistor, cursantă în anul III, la clasa de pian a doamnei profesor Natalia Gheorghiță,  la diverse concursuri naționale și internaționale de interpretare pianistică.

 La  ”GRANDE PRIZE VIRTUOSO” International Music  Competition Paris, susținut la 17 aprilie 2020, Irina Nistor a obținut HONORABLE MENTION, categoria seniori, iar la CONCURS NAȚIONAL DE INTERPRETARE  pentru Pian ”LIRIKA”, Ediția  a II a, desfășurat în perioada  24-25 octombrie 2020, la  București, a obținut Premiul I, categoria seniori.

De asemenea, în data de 9 decembrie 2020, talentata pianistă a obținut HONORABLE MENTION, la categoria seniori, la BEETHOVEN HOUSE, în Germania, în cadrul ediției aniversare dedicată împlinirii a 250 de ani de la nașterea marelui compozitor L.van Beethoven, ”GRANDE PRIZE VIRTUOSO”, International Music  Competition-BONN. 

Irina Nistor a obținut Premiul I, categoria seniori, la FESTIVALUL NAȚIONAL ”MUZA MUZICII ”,ediția  I, 12 decembrie 2020 ,  susținut la București, și organizat de  Euterpe Arts Academy.

„În spatele perfomanțelor obținute se află dragostea pentru acest instrument și pentru muzică în general, ore multe de studiu, spiritul de competiție de care dă dovadă doamna Irina Nistor. Îi urez mult succes în competițiile viitoare”, a declarant Natalia Gheorghiță, profesor coordonator al secției  „Pian” din cadrul Școlii Populare de Artă „George Enescu” Botoșani.

           

 

Spune-ne opinia ta