Performanță răsplătită cu tabere de vară (fotogalerie)

Copiii ale căror străduințe vor fi răsplătite sunt Filip Hrițcu Damaris (media 8,22), Gireadă Gabriel Alexandru (media 7,95) și Doroftea Darius (media 7,85).

Trei elevi, de la Școala Gimnazială nr. 1 din Dumeni, comuna George Enescu, care au obținut rezultatele admirabile la examenul de Evaluare Națională, vor merge în tabără.

Visul celor trei elevi devine realitate în această vară, tabăra fiind gratuită și oferită de Asociația „Dar pentru viitor”. Copiii ale căror străduințe vor fi răsplătite sunt Filip Hrițcu Damaris (media 8,22), Gireadă Gabriel Alexandru (media 7,95) și Doroftea Darius (media 7,85).

Potrivit Inspectoratului Școlar Județean (IȘJ) din Botoșani, unitatea de învățământ a avut un procent de promovabilitate de 65,91% anul trecut, iar anul acesta a crescut la 79,17%.

„Nu pot să nu felicit, pentru acest lucru, cadrele didactice și elevii, deopotrivă. Sunt un model de urmat, iar efortul lor este încurajat prin gestul făcut pentru acești trei elevi care vor beneficia de trei locuri în tabăra de vară ArtEd, oferite de Asociația „Dar pentru viitor”. ArtEd – arta în educație – se bazează pe o experiență de 22 de ani în organizarea taberelor pentru elevi”, a declarat prof. Bogdan Suruciuc, inspector școlar general.

În tabără, elevii vor avea posibilitatea de a se exprima cât mai liber. Se vor îmbina activitățile sportive cu atelierul de teatru, dans, arte vizuale, echitație, jocuri pe echipe, căutare de comori, karaoke sau o zi dedicată aventurii.

Mai mult, asociația i-a recompensat pe cei trei elevi botoșăneni cu premii financiare în valoare de 500 de lei fiecare.





 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Nova Apaserv: Se întrerupe furnizarea apei în mai multe localități!

astăzi, 13:03

S.C. Nova Apaserv S.A. Botoșani informează  că, Administrația Națională Apele Române -Exploatarea Complexă Stânca Costești are programate lucrări de  racordare la noua c...

De la neînțelegeri la bătaie, ce a pățit un botoșănean după ce și-a agresat soția!

astăzi, 12:31

Polițiștii din cadrul Poliției Botoșani au montat un dispozitiv electronic de monitorizare, unui bărbat de 52 de ani, ca urmare a săvârșirii de către acesta a infracțiunii de violență...

Afacerea din Botoșani care atrage turiști: ”Încă mai găsim mâini muncitoare, inimi calde și zâmbete sincere!” (Foto, Video)

astăzi, 12:03

”Am întâlnit acolo oameni tare, tare gospodari, care au cei mai amuzanți struți pe care i-am văzut vreodată”, spune Tabi, un sucevean ajuns în Ibăneștii Botoșanilo...