O notă de 10, un absent și un retras, în a doua zi de interviuri pentru concursul de director și director adjunct

O notă de 10, un absent și un retras, în a doua zi de interviuri pentru concursul de director și director adjunct

În a doua zi de interviuri, pentru concursul de director și director adjunct de școli, dintre cei nouă candidați înscriși pentru această zi de probă din cadrul examenului, doar unul singur a obținut punctajul 10.

Potrivit unei informări publicate pe site-ul Inspectoratului Școlar Județean (IȘJ) din Botoșani, dintre aceștia, unul nu s-a mai prezentat, iar un altul s-a retras din concurs pe ultima sută de metri. A fost obținută o notă între 7,00 și 9,00, și cinci note între 9,00 și 10.

Joi, 17 martie, a fost ultima zi de probe din cadrul acestui concurs.

Pentru ziua de miercuri, 16 martie, au fost programate un număr de 22 de interviuri la trei comisii, însă au fost susținute doar 20, deoarece doi dintre candidați s-au retras.

În prima zi de interviuri au fost obținute patru note de 10, patru note între 7,00 și 9,00, și zece note între 9,00 și 9,99. Doi candidați au fost eliminați din examen, deoarece au obținut un punctaj sub nota 7,00.

Lista cu numele celor care vor ocupa posturilor, după susținerea și promovarea concursului, va fi publicată pe data de 31 martie. Deciziile și contractele de management vor fi emise și semnate pe data de 4 aprilie, pe o perioadă de patru ani de zile, începând cu data de 18 aprilie 2022.

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Bianca Ciaicofschi

Alianța Dreapta Unită și-a depus candidaturile la Primăria Botoșani și CL! (foto, video)

Marţi, 30 Aprilie 2024
1088

Marți dimineață, membrii Alianței Dreapta Unită și-au depus candidaturile pentru Primăria municipiului Botoșani și pentru Consiliul Local.Astfel, din partea ADU va candida pentru funcția...

O tânără din Botoșani, Ioana Vasilachi: „Străbunicul a ținut să îmi transmită să nu uit niciodată de Dumnezeu, familie și jurământul pe care l-am depus față de țară.”

Luni, 29 Aprilie 2024
9616

Povestea Ioanei Vasilachi își are rădăcinile în comuna Mileanca. O comună despre care nu toată lumea știe prea multe, care este departe de civilizația orășenească, însă care adună o com...

Cel mai mare dispensar medical din mediul rural, realizat într-o comună din Botoșani! (foto, video)

Luni, 29 Aprilie 2024
1304

În comuna Mihai Eminescu din județul Botoșani a fost realizată recepția lucrărilor la cel mai mare dispensar medical uman din mediul rural. Evenimentul a avut loc luni, la ora 13:00.Inv...