Modificări în cadrul Inspectoratului Școlar Județean din Botoșani

Modificări în cadrul Inspectoratului Școlar Județean din Botoșani

Astăzi, urmare a sosirii de la Ministerul Educației a avizelor de încetare a detașării și a avizelor de numire prin detașare în funcția de inspector școlar, Consiliul de Administrație al Inspectoratului Școlar Județean (IȘJ) din Botoșani a aprobat mai multe numiri în rândul inspectorilor școlari.

Potrivit unui comunicat de presă emis de către reprezentanții instituției, pentru Managementul instituțional, a încetat detașarea domnului prof. Voinea-Axinte Costică și a fost numită doamna prof. Hrimiuc Galia; pentru Educație permanentă și activități extrașcolare, a încetat detașarea doamnei prof. Sandu Ana Lăcrămioara și a fost numită doamna prof. Zală Gina Florentina; pentru Proiecte educaționale, a încetat detașarea doamnei prof. dr. Pintilei Daniela și a fost numit domnul prof. Giosu Constantin; pentru Minorități naționale a primit aviz și a fost numită doamna prof. Juglan Irina; pentru Învățământ primar, a încetat detașarea doamnei prof. Zală Gina Florentina și a fost numită doamna prof. Șchiopu Olguța; pentru Limba și literatura română, a încetat detașarea doamnei prof. Loghin Ana Maria și a fost numită doamna prof. Ștefănescu Lucia; pentru Fizică, a încetat detașarea doamnei prof. dr. Furtună Viviana Rodica și a fost numită doamna prof. Sandu Cristina Liliana; pentru Istorie, a încetat detașarea domnului prof. Rîznic Marius și a fost numită doamna prof. Ciobanu Loredana; pentru  Învățământ special, a încetat detașarea doamnei prof. Barbacaru Mihaela și a fost numită doamna prof. Nechifor Gabi Liliana; pentru Educație fizică și sport, a încetat detașarea domnului prof. Gherasim Cristian Marius și a fost numit prof. Ungureanu Cătălin Vasile; pentru Informatică, a încetat detașarea domnului prof. Carmocanu Gheorghe și a fost numită doamna prof. Nour Daniela; pentru Biologie, a încetat detașarea doamnei  prof. Juglan Irina și a fost numită doamna prof. Munteanu Irina Cristina; pentru Monitorizarea programelor privind accesul la educație, a încetat detașarea doamnei   prof. Funduianu Marena și a fost numit domnul prof. Gherasim Cristian Marius; pentru Arte a încetat detașarea doamnei prof. Vasilache Oana Maria și a fost numită doamna prof. Haralamb Diana. 

Urmare a detașării pe funcția de inspector școlar a doamnei prof. Lupașcu Adina, postul de director adjunct al Școlii Gimnaziale ,,Grigore Antipa” din Botoșani va fi ocupat prin detașare de doamna prof. Funduianu Marena.

La Școala Gimnazială ,,Sf. Nicolae” din Botoșani, a fost numită prin detașare doamna prof. Sandu Ana Lăcrămioara, urmare a demisiei din funcția de director a doamnei prof. Anca Toma.

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Bianca Ciaicofschi

Mesajul inspectorului școlar general de Ziua Internațională a Educației: „În fiecare zi putem învăța câte ceva nou pentru a ne autodepăși condiția”

astăzi, 09:35
50

Astăzi, 5 octombrie, este celebrată Ziua Internațională a Educației, zi în care elevii și profesorii sunt liberi. Cu ocazia acestei zilei, inspectorul școlar general al Inspectoratului Ș...

Curs de auto-apărare împotriva manipulării prin informație la Biblioteca Județeană „Mihai Eminescu”

Marţi, 4 Octombrie 2022
88

Odată cu debutul noului an școlar, Biblioteca Județeană „Mihai Eminescu” din Botoșani demarează un proiect nou in domeniu educației permanente, intitulat: „Curs de auto-apăra...

Imagini cu stadionul pe care municipalitatea vrea să îl aducă la Botoșani

Marţi, 4 Octombrie 2022
541

Se lucrează în ritm alert la documentația care va sta la baza modernizării Stadionului Municipal din Botoșani.Potrivit unui comunicat de presă emis de către reprezentanții Primăriei ...