Modificări în cadrul Inspectoratului Școlar Județean din Botoșani

Modificări în cadrul Inspectoratului Școlar Județean din Botoșani

Astăzi, urmare a sosirii de la Ministerul Educației a avizelor de încetare a detașării și a avizelor de numire prin detașare în funcția de inspector școlar, Consiliul de Administrație al Inspectoratului Școlar Județean (IȘJ) din Botoșani a aprobat mai multe numiri în rândul inspectorilor școlari.

Potrivit unui comunicat de presă emis de către reprezentanții instituției, pentru Managementul instituțional, a încetat detașarea domnului prof. Voinea-Axinte Costică și a fost numită doamna prof. Hrimiuc Galia; pentru Educație permanentă și activități extrașcolare, a încetat detașarea doamnei prof. Sandu Ana Lăcrămioara și a fost numită doamna prof. Zală Gina Florentina; pentru Proiecte educaționale, a încetat detașarea doamnei prof. dr. Pintilei Daniela și a fost numit domnul prof. Giosu Constantin; pentru Minorități naționale a primit aviz și a fost numită doamna prof. Juglan Irina; pentru Învățământ primar, a încetat detașarea doamnei prof. Zală Gina Florentina și a fost numită doamna prof. Șchiopu Olguța; pentru Limba și literatura română, a încetat detașarea doamnei prof. Loghin Ana Maria și a fost numită doamna prof. Ștefănescu Lucia; pentru Fizică, a încetat detașarea doamnei prof. dr. Furtună Viviana Rodica și a fost numită doamna prof. Sandu Cristina Liliana; pentru Istorie, a încetat detașarea domnului prof. Rîznic Marius și a fost numită doamna prof. Ciobanu Loredana; pentru  Învățământ special, a încetat detașarea doamnei prof. Barbacaru Mihaela și a fost numită doamna prof. Nechifor Gabi Liliana; pentru Educație fizică și sport, a încetat detașarea domnului prof. Gherasim Cristian Marius și a fost numit prof. Ungureanu Cătălin Vasile; pentru Informatică, a încetat detașarea domnului prof. Carmocanu Gheorghe și a fost numită doamna prof. Nour Daniela; pentru Biologie, a încetat detașarea doamnei  prof. Juglan Irina și a fost numită doamna prof. Munteanu Irina Cristina; pentru Monitorizarea programelor privind accesul la educație, a încetat detașarea doamnei   prof. Funduianu Marena și a fost numit domnul prof. Gherasim Cristian Marius; pentru Arte a încetat detașarea doamnei prof. Vasilache Oana Maria și a fost numită doamna prof. Haralamb Diana. 

Urmare a detașării pe funcția de inspector școlar a doamnei prof. Lupașcu Adina, postul de director adjunct al Școlii Gimnaziale ,,Grigore Antipa” din Botoșani va fi ocupat prin detașare de doamna prof. Funduianu Marena.

La Școala Gimnazială ,,Sf. Nicolae” din Botoșani, a fost numită prin detașare doamna prof. Sandu Ana Lăcrămioara, urmare a demisiei din funcția de director a doamnei prof. Anca Toma.

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Bianca Ciaicofschi

Cristina Lăcătușu, candidatul Alianței Dreapta Unită pentru CJ Botoșani. „Noi avem o problemă...” (video)

Miercuri, 17 Aprilie 2024
633

Cristina Lăcătușu, membră și președinta formațiunii politice Uniunea Salvați România (USR) – Filiala Botoșani la nivel de județ, care face parte din Alianța Dreapta Unită, și-...

Femeia care își asumă competiția cu actualul și fostul primar al Botoșaniului. „Poziția de consilier local este una nașpa tare” (foto, video)

Miercuri, 17 Aprilie 2024
1034

Raluca Curelariu, consilier local din partea partidului Uniunea Salvați România (USR) – Filiala Botoșani care face parte din Alianța Dreapta Unită, și-a anunțat oficial candidatura p...

Sute de detectoare de monoxid de carbon și fum vor fi instalate în gospodăriile din Botoșani! (foto, video)

Miercuri, 17 Aprilie 2024
628

500 de detectoare de monoxid de carbon și fum vor fi instalate, gratuit, în locuințele unor familii nevoiașe din județul Botoșani, în cadrul campaniei de informare preventivă și de ...