Activități de recrutare a candidaților pentru concursul de admitere la Academia de Poliție „Alexandru Ioan Cuza”, organizate de IJJ Botoșani

Activități de recrutare a candidaților pentru concursul de admitere la Academia de Poliție „Alexandru Ioan Cuza”, organizate de IJJ Botoșani

Inspectoratul de Jandarmi Judeţean (IJJ) din Botoşani va desfăşura activităţi de recrutare a candidaţilor în vederea participării la concursul de admitere organizat în anul 2022 la Academia de Poliție „Alexandru Ioan Cuza”.

Pentru Academia de Poliție „Alexandru Ioan Cuza” sunt alocate 10 locuri Jandarmeriei Române, pentru învățământul cu frecvență, durată patru ani, domeniul de licență „Drept”, programul de studii universitare de licență „Drept”, specialitate „Jandarmi”.

Mai sunt alocate 70 de locuri la Facultatea de Poliție pentru învățământul cu frecvență, durată 3 ani, domeniul de licență „Științe militare, informații și ordine publică”, programul de studii universitare de licență/specializarea „Ordine și siguranță publică”, specialitatea „Jandarmi”, dintre care două locuri pentru rromi, două pentru maghiari și două pentru alte minorități.

Dintre acestea, 62 sunt alocate Jandarmeriei Române, 5 pentru SPP și 3 pentru SIE.

Candidații recrutați pentru admiterea la Academia de Poliție „Alexandru Ioan Cuza” pot participa la concursul de admitere la o singură specializare/program de studii universitare de licență din cadrul unei singure facultăți.

Înscrierea candidaţilor – până la data de 8 iulie 2022, inclusiv în zilele de sâmbătă și duminică. Cererile-tip de înscriere se semnează și se transmit, exclusiv în format electronic, pe adresa de e-mail: contact@jandarmeriabotosani.ro.

La primirea cererii-tip de înscriere, candidaților li se atribuie un cod unic de identificare care va fi folosit pe întreaga procedură de concurs și se completează centrul zonal la care aceștia sunt arondați. Cererea-tip de înscriere cuprinzând codul unic de identificare atribuit, precum și centrul zonal la care este arondat candidatul, se scanează și se comunică candidaților, la adresa de e-mail indicată de către aceștia.

Depunerea dosarelor de candidat în volum complet, la sediul Inspectoratul de Jandarmi Judeţean Botoşani din mun. Botoşani, str. I.C. Brătianu, nr. 110-112, jud. Botoşani - până la data de până la data de 22 iulie 2022.

Toate informațiile și documentele necesare celor interesați pot fi vizualizate în anunțul de concurs postat pe site-ul inspectoratului - www.jandarmeriabotosani.ro , secțiunea Carieră sau accesând următorul link - http://www.jandarmeriabotosani.ro/fisiere%20pdf/ANUNT%20-%20recrutare%20candidati%20Academia%20de%20Politie/ANUNT%20-%20recrutare%20candidati%20Academia%20de%20Politie.pdf.

Informații suplimentare pot fi obținute de la Biroul Resurse Umane, telefon 0231/511533, interior 24527, de luni până vineri, între orele 08:00 – 16:00.

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Bianca Ciaicofschi

Noul șef al Poliției Locale este oficial membru ATOP Botoșani! (foto, video)

Joi, 25 Aprilie 2024
690

Lucian Deleanu este noul director executiv al Poliției Locale, funcție pe care o exercită cu caracter temporar până când postul va fi scos la concurs. Acesta ocupa funcția de șef Ser...

Circ politic în ședința de CL la Botoșani, Cosmin Andrei deranjat de limbajul unui consilier. „Mai vociferează colegii mei din partea dreaptă...” (video)

Joi, 25 Aprilie 2024
1061

Joi, 25 aprilie, a avut loc ședința ordinară a Consiliului Local a Primăriei municipiului Botoșani. Lupta electorală care bate la ușă i-a făcut pe aleșii locali să se trezească din scaune ...

Premieră în CL: Președinte de ședință numit fără scandal! (foto, video)

Joi, 25 Aprilie 2024
466

În ședința ordinară a Consiliului Local din cursul zilei de joi, 25 aprilie, pe ordinea de zi s-a aflat și proiectul ce vizează alegerea unui nou președinte de ședință pentru următoare...